Hoe gaan naar Post 14 in Netherlands via Bus, Trein of Metro

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Post 14 (Netherlands) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Welke Treinlijnen stoppen nabij Post 14?

Welke Buslijnen stoppen nabij Post 14?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Post 14 geraakt in Netherlands, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Post 14 te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Post 14 te gaan.

Je kan naar Post 14 reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 81.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Post 14 eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Post 14 gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 250 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Netherlands, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Post 14
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér