Hoe gaan naar Pulsebaan in Vorselaar via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Pulsebaan?

Deze Buslijnen stoppen nabij Pulsebaan: 416, 429.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Pulsebaan in Vorselaar

Wil je weten hoe je het best gaat naar Pulsebaan in Vorselaar, België?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Pulsebaan passeert - Bus: 416, 429.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Pulsebaan te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Vorselaar. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Pulsebaan, Vorselaar
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Pulsebaan te komen met de app!