Hoe gaan naar Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid via Bus, Trein of Sneltram

Start
Einde
Zoeken

Directions to Ruïne van Brederode (Santpoort-Zuid) with public transportation

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Ruïne van Brederode?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Ruïne van Brederode zijn:
    • Santpoort-Zuid, Anna Van Saksenlaan is 512 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
    • Santpoort-Zuid, Conollyweg is 801 meters verwijderd, 11 minuten wandelen
    • Santpoort-Zuid, W.De Zwijgerlaan is 887 meters verwijderd, 12 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Ruïne van Brederode?

Welke Buslijnen stoppen nabij Ruïne van Brederode?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Ruïne van Brederode geraakt in Santpoort-Zuid, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ruïne van Brederode te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Ruïne van Brederode te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Ruïne van Brederode? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Santpoort-Zuid, Anna Van Saksenlaan; Santpoort-Zuid, Conollyweg; Santpoort-Zuid, W.De Zwijgerlaan.

Je kan naar Ruïne van Brederode reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Trein: Trein - SPRINTER; Bus: Bus - 481.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Ruïne van Brederode eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Ruïne van Brederode gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 250 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Santpoort-Zuid, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Ruïne van Brederode, Santpoort-Zuid
Ruïne van Brederode, Santpoort-Zuid Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. Het kasteel is in de tweede helft van de 13de eeuw gesticht door Willem I van Brederode (1226?–1285). Deze stamt af van de heren van Teylingen, die verwant waren aan de graven van Holland. Het kasteel vormde onderdeel van de hoge heerlijkheid Brederode, waarmee de heren van Brederode in de 13e eeuw door de graaf van Holland waren beleend. De naam Brederode verwijst naar een stuk bosgrond (Brede Roede) dat gerooid werd, waarop het kasteel is gebouwd. Eerst bestond het kasteel slechts uit een woontoren. Rond 1300 werd de toren afgebroken waarna Dirk II van Brederode een vierkant kasteel liet optrekken.
Hoe gaan naar Ruïne van Brederode met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér