Hoe gaan naar Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid via Bus, Trein of Sneltram

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Ruïne van Brederode vanuit de meest bezochte locaties in Santpoort-Zuid met de Bus, Trein of Sneltram

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Ruïne van Brederode?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Ruïne van Brederode zijn:
    • Santpoort-Zuid, Anna Van Saksenlaan is 512 meters verwijderd, 7 minuten wandelen
    • Santpoort-Zuid, Conollyweg is 801 meters verwijderd, 11 minuten wandelen
    • Santpoort-Zuid, W.De Zwijgerlaan is 887 meters verwijderd, 12 minuten wandelen

Welke Treinlijnen stoppen nabij Ruïne van Brederode?

Welke Buslijnen stoppen nabij Ruïne van Brederode?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Ruïne van Brederode.

Wanneer je reist naar Ruïne van Brederode kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Ruïne van Brederode, Santpoort-Zuid
Ruïne van Brederode, Santpoort-Zuid Met de Ruïne van Brederode worden de resten aangeduid van Kasteel Brederode bij Santpoort-Zuid. Het kasteel is in de tweede helft van de 13de eeuw gesticht door Willem I van Brederode (1226?–1285). Deze stamt af van de heren van Teylingen, die verwant waren aan de graven van Holland. Het kasteel vormde onderdeel van de hoge heerlijkheid Brederode, waarmee de heren van Brederode in de 13e eeuw door de graaf van Holland waren beleend. De naam Brederode verwijst naar een stuk bosgrond (Brede Roede) dat gerooid werd, waarop het kasteel is gebouwd. Eerst bestond het kasteel slechts uit een woontoren. Rond 1300 werd de toren afgebroken waarna Dirk II van Brederode een vierkant kasteel liet optrekken.
Hoe gaan naar Ruïne van Brederode met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér