Hoe gaan naar Rue De Huy in Verlaine via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Rue De Huy?

De dichtstbijzijnde stations bij Rue De Huy zijn:

  • Chapon-Seraing Rue Saint-Christophe is 243 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.
  • Chapon-Seraing Carrefour (51) is 269 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.
  • Chapon-Seraing Carrefour is 285 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Rue De Huy?

Deze Buslijnen stoppen nabij Rue De Huy: 145, L0586.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Rue De Huy in Verlaine

Wil je weten hoe je het best gaat naar Rue De Huy in Verlaine, België?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar Rue De Huy wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij Rue De Huy: Chapon-Seraing Rue Saint-Christophe; Chapon-Seraing Carrefour (51); Chapon-Seraing Carrefour.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Rue De Huy passeert - Bus: 145, L0586.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Rue De Huy te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Verlaine. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Rue De Huy, Verlaine
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Rue De Huy te komen met de app!