Hoe gaan naar Tahiri in الدار البيضاء via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Tahiri?

De dichtstbijzijnde stations bij Tahiri zijn:

  • Ptt Bir Anzarane is 141 meters verwijderd, 2 minuten wandelen.
  • Siège M'Dina Bus is 353 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Boulevard Brahim Roudani, 400 is 387 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Tahiri?

Deze Buslijnen stoppen nabij Tahiri: 17, 47, 7, 90, 97B.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Tahiri?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Tahiri: TGL, TNR.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Tahiri in الدار البيضاء

Vraag jij je af hoe je naar Tahiri geraakt in الدار البيضاء, Marokko? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Tahiri te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Tahiri te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Tahiri? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Ptt Bir Anzarane; Siège M'Dina Bus; Boulevard Brahim Roudani.

Je kan naar Tahiri reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 17, 47, 7, 90, 97B; Trein: TGL, TNR.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Tahiri eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Tahiri gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in الدار البيضاء, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Tahiri, الدار البيضاء
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Tahiri te komen met de app!