Hoe gaan naar Uz Brussel in Belgique via Bus, Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Uz Brussel vanuit de meest bezochte locaties in Belgique met de Bus, Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Uz Brussel via Trein

Klik op een route en bekijk stap-per-stap instructies op de kaart, aankomsttijden en actuele lijnroosters.

Van Flagey, Brussel 70 min
walking.svg
Trein - GERAARDSBERGEN - MECHELEN
Trein - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
walking.svg
Van Diegem Kouterveld, Zaventem 78 min
walking.svg
Trein - LEUVEN - S GRAVENBRAKEL
Trein - DENDERMONDE - AALST
walking.svg
Van Bruxelles-Luxembourg - Brussel-Luxemburg, Brussel 44 min
Trein - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
walking.svg
Van Gare Du Midi - Zuidstation, Brussel 51 min
Trein - MOESKROEN - SINT-NIKLAAS
walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Uz Brussel?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Uz Brussel zijn:
    • Uz Brussel is 78 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
    • Jette Uz Brussel Hospitaal is 88 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
    • Jette Uz Brussel Laarbeek is 252 meters verwijderd, 4 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Uz Brussel?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 1.500 steden in 79+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Reizen naar Uz Brussel in Belgique was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Uz Brussel.

Wanneer je reist naar Uz Brussel kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Uz Brussel
Uz Brussel Het Universitair Ziekenhuis Brussel (vroegere naam AZ-VUB: Academisch Ziekenhuis VUB) is het ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Het is verbonden aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de VUB, en werkt nauw samen met het departement Gezondheidszorg van de Erasmushogeschool Brussel. Deze drie vormen samen met Health City de Medische campus Jette. Deze is gevestigd in Jette, een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het UZ Brussel heeft een regionale functie, is zo de thuisbasis van een MUG-dienst, maar heeft ook een opleidingsfunctie, bijvoorbeeld voor studenten geneeskunde van de VUB en voor studenten verpleegkunde van de Erasmushogeschool Brussel. Verder wordt er ook aan wetenschappelijk onderzoek gedaan. Het ziekenhuis heeft 2875 werknemers en 721 bedden, en is jaarlijks goed voor 25.000 opnames en 400.000 ambulante patiënten. De voertaal is Nederlands en het ziekenhuis heeft een pluralistische visie. Het bestaat uit een ziekenhuis voor volwassenen, met een polikliniek, en een kinderziekenhuis. Vooral het centrum voor Reproductieve Geneeskunde is internationaal bekend. Het vervult een pioniersrol voor reproductieve technieken. Zo werd er ICSI (Intracytoplasmatische sperma-injectie) ontwikkeld. Er zijn echter nog een groot aantal diensten, waaronder de grootste spoedgevallendienst van Vlaanderen. Aan het UZ Brussel zijn drie bushaltes: "Brandweer-UZ Brussel", "Laarbeek UZ-Brussel" en "UZ Brussel". De eerste twee zijn stopplaatsen voor de MIVB-bussen 13, 53 en 84, de laatste is de eindhalte van de bussen 13, 14 en 15. Aan de drie haltes stopt ook bus 820 van De Lijn.

Dichstbijzijnde stations naar Uz Brussel in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Aankomende lijnen, tijdroosters, kaarten