Hoe gaan naar Uz Brussel in Belgique via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Uz Brussel (Belgique) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Uz Brussel via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Flagey, Brussel 70 min
Wandelen
Trein - GERAARDSBERGEN - MECHELEN
Trein - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
Wandelen
Van Diegem Kouterveld, Zaventem 78 min
Wandelen
Trein - LEUVEN - S GRAVENBRAKEL
Trein - DENDERMONDE - AALST
Wandelen
Van Bruxelles-Luxembourg - Brussel-Luxemburg, Brussel 44 min
Trein - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
Wandelen
Van Gare Du Midi - Zuidstation, Brussel 51 min
Trein - MOESKROEN - SINT-NIKLAAS
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Uz Brussel?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Uz Brussel zijn:
    • Uz Brussel is 78 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
    • Jette Uz Brussel Hospitaal is 88 meters verwijderd, 2 minuten wandelen
    • Jette Uz Brussel Laarbeek is 252 meters verwijderd, 4 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Uz Brussel?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Welke OV-lijnen passeren langs Uz Brussel in Belgique, België en haltes nabij mij?

Moovit helpt je de snelste route en actuele dienstregeling te vinden voor lijnen die stoppen nabij Uz Brussel. Ontdek onze lijst met haltes nabij Uz Brussel: Uz Brussel; Jette Uz Brussel Hospitaal; Jette Uz Brussel Laarbeek.

Wil je andere OV-opties ontdekken? Bus of Trein zijn enkele mogelijkheden die je kunt overwegen om naar Uz Brussel te gaan. Bekijk onze lijst met lijnen die passeren langs jouw bestemming - Trein: BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST, DENDERMONDE - AALST, MOESKROEN - SINT-NIKLAAS; Bus: 245, 820.

Dankzij de Moovit-app verkrijg je een live routebeschrijving naar Uz Brussel en ontdek je Bus of Treinhaltes in jouw omgeving.

Je hoeft helemaal geen afzonderlijke trein- en busapp te installeren om de dienstregeling te bekijken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe moet.

Probeer Moovit en ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste OV-app bekroond werden.

Uz Brussel
Uz Brussel Het Universitair Ziekenhuis Brussel (vroegere naam AZ-VUB: Academisch Ziekenhuis VUB) is het ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Het is verbonden aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de VUB, en werkt nauw samen met het departement Gezondheidszorg van de Erasmushogeschool Brussel. Deze drie vormen samen met Health City de Medische campus Jette. Deze is gevestigd in Jette, een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het UZ Brussel heeft een regionale functie, is zo de thuisbasis van een MUG-dienst, maar heeft ook een opleidingsfunctie, bijvoorbeeld voor studenten geneeskunde van de VUB en voor studenten verpleegkunde van de Erasmushogeschool Brussel. Verder wordt er ook aan wetenschappelijk onderzoek gedaan. Het ziekenhuis heeft 2875 werknemers en 721 bedden, en is jaarlijks goed voor 25.000 opnames en 400.000 ambulante patiënten. De voertaal is Nederlands en het ziekenhuis heeft een pluralistische visie. Het bestaat uit een ziekenhuis voor volwassenen, met een polikliniek, en een kinderziekenhuis. Vooral het centrum voor Reproductieve Geneeskunde is internationaal bekend. Het vervult een pioniersrol voor reproductieve technieken. Zo werd er ICSI (Intracytoplasmatische sperma-injectie) ontwikkeld. Er zijn echter nog een groot aantal diensten, waaronder de grootste spoedgevallendienst van Vlaanderen. Aan het UZ Brussel zijn drie bushaltes: "Brandweer-UZ Brussel", "Laarbeek UZ-Brussel" en "UZ Brussel". De eerste twee zijn stopplaatsen voor de MIVB-bussen 13, 53 en 84, de laatste is de eindhalte van de bussen 13, 14 en 15. Aan de drie haltes stopt ook bus 820 van De Lijn.

Dichstbijzijnde stations naar Uz Brussel in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér