Hoe gaan naar Vwg Groothandel in Urk via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Vwg Groothandel?

De dichtstbijzijnde stations bij Vwg Groothandel zijn:

  • Urk, Lange Dam is 357 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Urk, Vlaak is 380 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Urk, Rotholm is 959 meters verwijderd, 13 minuten wandelen.
  • Urk, De Noord is 1081 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Vwg Groothandel?

Deze Buslijnen stoppen nabij Vwg Groothandel: 141.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Vwg Groothandel in Urk

Vraag jij je af hoe je naar Vwg Groothandel geraakt in Urk, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Vwg Groothandel te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Vwg Groothandel te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Vwg Groothandel? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Urk, Lange Dam; Urk, Vlaak; Urk, Rotholm; Urk, De Noord.

Je kan naar Vwg Groothandel reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 141.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Vwg Groothandel eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Vwg Groothandel gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Urk, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Vwg Groothandel, Urk
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Vwg Groothandel te komen met de app!