Hoe gaan naar Wommels Provincialeweg in Littenseradiel via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Wommels Provincialeweg vanuit de meest bezochte locaties in Littenseradiel met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Wommels Provincialeweg?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Wommels Provincialeweg zijn:
    • Wommels De Terp is 412 meters verwijderd, 6 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Wommels Provincialeweg?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Bekijk ale routes die stoppen aan Wommels Provincialeweg in Littenseradiel, Nederland.

Niet op zoek naarWommels Provincialeweg? Wil je de beste Bus of Treinhaltes in jouw omgeving vinden? Selecteer een andere halte of station op de kaart om het bus-, trein- of ander Littenseradielstation te vinden nabij jouw locatie.

Wil je weten welke stations dichtbij zijn? Ontdek de dichtstbijzijnde Bus of Treinstations nabij jou door de Moovit-app te downloaden. Met onze app kan de dichtstbijzijnde bushalte, treinstation of alternatieve routes en dienstregelingen vinden om te gaan naar Wommels Provincialeweg.

Op zoek naar een specifiek station dichtbij jouw bestemming? Vind de dichtstbijzijnde halte of alternatieve routes om naar Wommels Provincialeweg te reizen. Ontdek onze lijst met alternatieve stations/haltes voor Wommels Provincialeweg: Wommels De Terp.

Vind andere relevante mogelijkheden met het openbaar vervoer zoals Bus of Treinroutes om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-opties hebben routes die passeren nabij Wommels Provincialeweg - Bus: 192, 92.

Naar Wommels Provincialeweg gaan werd zojuist heel wat makkelijker dankzij Moovit. Je moet niet langer een heleboel apps installeren om de dienstregeling van jouw bus- of treinlijn te bekijken: Moovit beschikt over alle OV-info in één handige app. Dat is waarom we bekroond werden als #1 OV-app in de Google Play Store en App Store en waarom méér dan 170 miljoen gebruikers, onder andere in Littenseradiel, ons vertrouwen wanneer ze met het openbaar vervoer reizen!

Wommels Provincialeweg, Littenseradiel

Dichstbijzijnde stations naar Wommels Provincialeweg in Littenseradiel

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér