Ana içeriğe geç
Vapur - Kartal - Büyükada - Heybeliada

Kartal - Büyükada - Heybeliada Hattı

Prenstur

Prenstur Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattı (Heybeliada‎→Kartal), Heybeliada durağından başlayıp Kartal durağına gidene kadar 3 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: Heybeliada‎→Kartal (3 durak)

  • Heybeliada

  • Büyükada

  • Kartal

Kartal - Büyükada - Heybeliada SSS

  • Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 07:00'da başlar.

  • Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur saat kaçta bitiyor?

    Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 21:10'da biter

  • Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur saat kaçta geliyor?

    Kartal - Büyükada - Heybeliada Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Kartal - Büyükada - Heybeliada Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Yakınımda Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur durağı var mı?

    En yakın Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur Saatleri

Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 07:00 - 21:10

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts07:00 - 21:1025 - 60
Sal07:00 - 21:1025 - 60
Çar07:00 - 21:1025 - 60
Per07:00 - 21:1025 - 60
Cum07:00 - 21:1025 - 60
Cts08:00 - 21:1025 - 60
Paz08:00 - 21:1025 - 60

Prenstur vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere Kartal - Büyükada - Heybeliada üzerindeki (Heybeliada durağından) tüm güncellemeleri görün. Kartal - Büyükada - Heybeliada (Heybeliada‎→Kartal) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Prenstur bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

Kartal - Büyükada - Heybeliada hattı vapur ücreti

Prenstur Kartal - Büyükada - Heybeliada (Heybeliada‎→Kartal) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Prenstur bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Prenstur resmi web sitesini kontrol edin.

İstanbul Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

Kartal - Büyükada - Heybeliada (Prenstur)

Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hattının ilk durağı Heybeliada olup son durağı Kartal durağıdır. Kartal - Büyükada - Heybeliada (Heybeliada‎→Kartal), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: Kartal - Büyükada - Heybeliada hattında 3 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 40 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Prenstur hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Kartal - Büyükada - Heybeliada Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

Kartal - Büyükada - Heybeliada (Heybeliada‎→Kartal) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i Kartal - Büyükada - Heybeliada vapur takip uygulaması veya canlı Prenstur vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Prenstur için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Metrobus, Tramvay, Vapur, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Prenstur ve Kartal - Büyükada - Heybeliada hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

Kartal - Büyükada - Heybeliada - Alternatif yol tarifleri

Transit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit icon
Kartal - Büyükada - Heybeliada hattının CANLI konumunu takip et