Sari la conținutul principal

București Planificator de călătorii pentru transportul în comun

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din București
Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie
qrcode-img

Plimbă-te prin București folosind transportul public!

Călătorind prin București nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în București.

Când călătorești în București foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Vă întrebați cum să folosiți transportul în comun în București sau cum să plătiți pentru transportul în comun în București? Aplicația de transport în comun Moovit vă poate ajuta să vă orientați atunci când vine vorba de transportul în comun cu ușurință și la costuri minime. Aplicația include taxele de transport în comun, prețurile biletelor și alte costuri. Cauți o hartă a liniilor de transport în comun din București? Aplicația de transport în comun Moovit arată toate hărțile de transport în comun din București cu toate rutele și stațiile Tramvai, Metrou, Tren, Autobuz and Troleibuz pe o hartă interactivă.

București are 5 tipuri de transport incluzând Autobuz, Tren, Metrou, Tramvai, Troleibuz, operate de câteva agenții de transport public precum Metrorex, STB, TPBI | Linii Regionale, STB | Linii de Noapte, Serviciul de Transport Public Slobozia, Serviciul Transport Otopeni, Transport Județean Ialomița, Alitrans Călărași, Linii Transport Național, Regio Călători, Transferoviar Calatori, CFR Călători, Softrans, Astra Trans Carpatic

Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele