Sari la conținutul principal

Constanța Planificator de călătorii pentru transportul în comun

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din Constanța
Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie
qrcode-img

Plimbă-te prin Constanța folosind transportul public!

Călătorind prin Constanța nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în Constanța.

Când călătorești în Constanța foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Vă întrebați cum să folosiți transportul în comun în Constanța sau cum să plătiți pentru transportul în comun în Constanța? Aplicația de transport în comun Moovit vă poate ajuta să vă orientați atunci când vine vorba de transportul în comun cu ușurință și la costuri minime. Aplicația include taxele de transport în comun, prețurile biletelor și alte costuri. Cauți o hartă a liniilor de transport în comun din Constanța? Aplicația de transport în comun Moovit arată toate hărțile de transport în comun din Constanța cu toate rutele și stațiile Tren and Autobuz pe o hartă interactivă.

Constanța are 2 tipuri de transport incluzând Autobuz, Tren, operate de câteva agenții de transport public precum CT Bus SA, Softrans, CFR Călători, Transferoviar Calatori, Regio Călători, Astra Trans Carpatic, Mangalia Transport Public

Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele