East Midlands, United Kingdom

Start
Termină
Caută

Plimbă-te prin East Midlands folosind transportul public!

Călătorind prin East Midlands nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în East Midlands.

Când călătorești în East Midlands foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Curios să știi cum se compară călătoritul în East Midlands cu alte orașe din lume? Pagina Indexul Moovit pentru Transportul Public arată statistici despre utilizarea transportului public în peste 150 orașe. Găsește timpul mediu de așteptare și cel al călătoriei, distanța parcursă de călători până la locul de muncă în East Midlands. Vezi care tip de transport Tren, Autobuz și stații sunt cele mai populare în East Midlands!

East Midlands are 2 tipuri de transport incluzând Tren, Autobuz, operate de câteva agenții de transport public precum National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Stagecoach Northamptonshire, Trent Barton, High Peak, Kinchbus

Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 1500+ de orașe din peste 79 de țări
Google Play badge AppStore badge

Linii de Tren în East Midlands prin National Rail

Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Sosiri Live, programe de funcționare, hărți