Moscow, Rusia

Start
Termină
Caută

Plimbă-te prin Moscow folosind transportul public!

Călătorind prin Moscow nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în Moscow.

Când călătorești în Moscow foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Curios să știi cum se compară călătoritul în Moscow cu alte orașe din lume? Pagina Indexul Moovit pentru Transportul Public arată statistici despre utilizarea transportului public în peste 150 orașe. Găsește timpul mediu de așteptare și cel al călătoriei, distanța parcursă de călători până la locul de muncă în Moscow. Vezi care tip de transport Autobuz, Metrou, Tramvai, Troleibuz și stații sunt cele mai populare în Moscow!

Moscow are 4 tipuri de transport incluzând Autobuz, Metrou, Tramvai, Troleibuz, operate de câteva agenții de transport public precum Автобус для болельщиков, ГУП «Мосметро», ГУП «Мосгортранс», ГУП Мосгортранс, МП «Химкиэлектротранс», МУП «Видновский троллейбусный парк», МУП «Подольский троллейбус»

Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 1500+ de orașe din peste 79 de țări
Google Play badge AppStore badge

Linii de Autobuz în Moscow prin Автобус для болельщиков

Linii de Tramvai în Moscow prin ГУП Мосгортранс

Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Sosiri Live, programe de funcționare, hărți