Cum să ajungi la Parcul Circului în Sector 2, București folosind Autobuz sau Metrou

Start
Termină
Caută

Directions to Parcul Circului (Sector 2, București) with public transportation

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Dă click pe o rută pentru orare actualizate

Cum ajungi la Parcul Circului cu Autobuz

Apasă pe ruta de Autobuz pentru a vedea direcții pas cu pas cu hărți, ore de sosire ale liniei și orare actualizate.

De la OMV 44 min
Autobuz - 112112
Autobuz - 331331
Autobuz - 282282
De la Krystal Coffee, Otopeni 54 min
Autobuz - OTPOTP
Autobuz - 783783
Autobuz - 331331
Autobuz - 282282
De la Starbucks 33 min
Autobuz - 605605
Mers pe jos
De la Griff Gym 48 min
Mers pe jos
Autobuz - 601601
Autobuz - 605605
Mers pe jos

Cum ajungi la Parcul Circului cu Metrou

Apasă pe ruta de Metrou pentru a vedea direcții pas cu pas cu hărți, ore de sosire ale liniei și orare actualizate.

De la OMV 51 min
Metrou - M4
Metrou - M4
Metrou - M4
Metrou - M4
Metrou - M1
Metrou - M1
Mers pe jos
De la Springtime 72 min
Mers pe jos
Metrou - M3
Metrou - M3
Metrou - M1
Metrou - M1
Mers pe jos
De la Griff Gym 36 min
Mers pe jos
Metrou - M1
Metrou - M1
Mers pe jos

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Parcul Circului?

  • Cel mai apropiate stații de Parcul Circului sunt:
    • Luigi Galvani este la 0 metri distanță, 0 min de mers pe jos
    • Bd. Lacul Tei este la 0 metri distanță, 0 min de mers pe jos
    • Circul București este la 424 metri distanță, 6 min de mers pe jos

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Parcul Circului?

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Parcul Circului?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2600+ de orașe din peste 85 de țări
Google Play badge AppStore badge
Adaugă emblema pe website-ul tău. Click pentru a copia HTML-ul

Te întrebi cum să ajungi la Parcul Circului în Sector 2, București, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Parcul Circului cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Parcul Circului în timp real.

Cauți cea mai apropiată stație de Parcul Circului? Caută în aceasta listă cu stații pe cea mai apropiată de destinație: Luigi Galvani; Bd. Lacul Tei; Circul București.

Poți ajunge la Parcul Circului cu Autobuz sau Metrou. Acestea sunt liniile și rutele care au stații în apropiere - Metrou: M1; Autobuz: 282, 605.

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Parcul Circului cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Parcul Circului mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 250 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Sector 2, București, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Parcul Circului, Sector 2, București
Parcul Circului, Sector 2, București Parcul Circul de Stat este un parc din București, Sectorul 2, în interiorul acestuia este amplasat Circul de Stat din București. Parcul a fost amenajat în anul 1961, pe o suprafață 26 ha, după planurile arhitectului Valentin Donose. În mijlocul parcului se află „Lacul cu izvoare naturale”, cu o formă aproape rotundă în plan și cu suprafața de 0,75 ha, lângă malul căruia cresc lotuși egipteni (Nelumbo nucifera) / (Nymphea lotus), floare declarată monument al naturii în anul 1931. Această plantă rară are un stagiu de vegetație care începe în zilele primăverii, se dezvoltă vertiginos acoperind în timpul verii apele lacului cu frunze mari și flori frumos colorate. O altă atracție a lacului o reprezintă broasca țestoasă de apă europeană (Emys orbicularis), despre care nu se știe cum a ajuns aici, dar care s-a înmulțit considerabil. Herpetofauna este reprezentată de trei specii de amfibieni și trei specii de reptile. În ultimii ani, nivelul apei lacului cu lotuși roz a scăzut dramatic, afectând grav fauna locală (pești, rațe sălbatice, broaște țestoase etc.). Cauzele scăderii nivelului apei lacului sunt incerte, dar ar putea fi colmatarea lacului cu reziduuri și argilă sau s-ar putea datora accesului mai dificil la pânza freatică, din cauza construirii unor blocuri turn, cu cinci niveluri în adâncime, în imediata vecinătate. De la clădirea Circului spre lac pornesc peluze largi care permit circulația în jurul lacului. În interiorul parcului aleile betonate îngăduie plimbări prin vegetația variată și bogată a parcului, care include și specii rare de copaci, precum Ginkgo biloba, platani, chiparoși de baltă. Parcul este înfrumusețat cu unele sculpturi realizate în trunchiurile arborilor și arbuștilor uscați, de către artistul plastic C. Teodorescu. În ultimii ani a fost realizat un sistem de irigații pentru a întreține flora parcului, au fost plantați peste 20.000 de arbori și arbuști. Administrația lacuri, parcuri și agrement din București, administratorul parcului, a refăcut aleile, și a modernizat întregul sistem de iluminat public din parc. Suma totală investită de Primăria Capitalei pentru modernizarea parcului a fost de aproximativ € 1 milion. Parcul mai este cunoscut și ca „Parcul Tonola”, pentru că a fost amenajat pe fosta „groapă Tonola”, formată pentru că de acolo s-a excavat argilă pentru fabrica de cărămidă înființată (în 1865) de Max Tonola (care s-a născut la 26 aprilie 1830 la Ingolstadt Bayern și a murit 31 iulie 1885, fiind înormântat la Cimitirul Bellu Catolic din București), fabrică ce a funcționat în acest loc până înainte de al Doilea Război Mondial.
Cum să ajungi la Parcul Circului folosind transportul public - Despre locație

Cele mai apropiate stații de Parcul Circului în Sector 2, București

Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele