Cum să ajungi la Rin Grand Hotel în Sector 4, București folosind Autobuz, Metrou sau Tramvai?

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care sunt cele mai apropiate stații de Rin Grand Hotel?

Cel mai apropiate stații de Rin Grand Hotel sunt:

  • Complex Comercial Vitan Bârzești este la 230 metri distanță, 4 min de mers pe jos.
  • Pod Vitan Bârzești este la 604 metri distanță, 8 min de mers pe jos.

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Rin Grand Hotel?

Aceste linii de Autobuz opresc în apropiere de Rin Grand Hotel: 102.

Care linie de Metrou oprește în apropiere de Rin Grand Hotel?

Aceste linii de Metrou opresc în apropiere de Rin Grand Hotel: M1, M2, M3.

Rin Grand Hotel, Sector 4, București, București Imaginea poate fi supusă drepturilor de autor. Aflați mai multe pe Wikipedia
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 3000+ de orașe din peste 92 de țări
Google Play badge AppStore badge

Transport public către Rin Grand Hotel în Sector 4, București

Cauți direcții către Rin Grand Hotel în Sector 4, București, România?

Să ajungi la Rin Grand Hotel tocmai a devenit mai ușor cu Moovit. Obține direcții și găsește cea mai apropiată stație folosind Aplicația de Mobil Moovit sau Aplicația Web Moovit.

Autobuz, Metrou sau Tramvai și alte opțiuni sunt alternativele de transport public relevante care te pot duce la destinație. Următoarele linii care au rute trec pe lângă Rin Grand Hotel - Autobuz: 102; Metrou: M1, M2, M3.

Cauți o stație aproape de destinația ta? Încearcă aceste alternative de transport: Complex Comercial Vitan Bârzești; Pod Vitan Bârzești.

Folosești o aplicație specifica pentru autobuze? O aplicație diferită pentru trenuri? Cu Moovit ai toate opțiunile de transport public intr-o aplicatie gratuită și ușor de folosit.

Moovit te ajută să găsești cele mai rapide direcții către Rin Grand Hotel cu orar actualizat. Descarcă aplicația noastră pentru a obține direcții pas cu pas, estimare in timp real a programului de funcționare si care linie din apropiere te va duce la Rin Grand Hotel în cel mai scurt timp. Descarcă Moovit pentru a vedea de ce Google App Store ne-au votat drept una dintre cele mai bune aplicații se transport public disponibile.

Rin Grand Hotel, Sector 4, București
Rin Grand Hotel, Sector 4, București Hotelul RIN Grand este un hotel de patru stele din București, situat în zona Vitan – Bârzești. Hotelul a fost proiectat pentru a funcționa cu 1459 spații de cazare. Construit în anul 2007, în urma unei investiții de 60 de milioane de euro, hotelul a trecut prin mai multe evenimente care i-au marcat existența. Primul dintre ele a fost incendiul care a cuprins mare parte din clădire chiar înainte de inaugurarea oficială. Un alt mare eveniment care va schimba radical soarta marelui hotel este, fără îndoială criza economică. Astfel, la finele anului 2010, din cauza costurilor foarte mari de întreținere și scăderea alarmantă a prețului pe noapte hotelieră, proprietarii au hotărât ca mai mult de jumătate din camerele hotelului să fie transformate în apartamente. În cele peste 800 de camere care constituiau hotelul se va reinvesti 3 milioane de euro pentru transformarea lor radicală. În decembrie 2008, hotelul avea 1.436 de camere, 42 de săli de conferințe și 23 de apartamente. Are 15 etaje la suprafață, 105.000 metri pătrați construiți, și 1.000 de locuri de parcare. Hotelul aparține grupului RIN Hotels, deținut de frații Robert Sorin Negoiță și Ionuț Negoiță, grup din care mai fac parte hotelurile de patru stele : RIN Airport si RIN Central și care este parte integrantă a trustului RIN Group. Trustul este dezvoltator de cartiere rezidențiale: „Domus Stil” cu ansamblurile de locuințe „Confort Residence”, „Confort Park”, „Confort City” și „RIN Grand Residence”, parcul de distracții Water Park din Pipera etc.. În anul 2009, hotelul a avut o cifră de afaceri de 9 milioane euro. Hotelul mai dispune și de un centru de conferință cu 25 de săli, 3 restaurante, 1 lobby bar, Club de Sănătate (SPA, centru fitness, piscină și saună). În prezent (2014) hotelul mai dispune doar de 489 de camere, restul de camere fiind transformate în apartamente. Este singurul hotel din România ce dispune de un heliport (nefuncțional, încă). Are o suprafață totală de 115 000 m2 construiți, structurată pe 2 niveluri subterane, parter și 15 niveluri supraterane. Hotelul RIN Grand este situat în sud-estul Bucureștiului, sectorul 4 la adresa Vitan Bârzești 7D și a fost deschis parțial în octombrie 2007. Odată cu Summitul NATO (2-4 aprilie 2008) care s-a desfășurat la București și are un număr important de clienți atât interni cât mai ales clienți din afara României. Numai după primele 3 luni ale anului 2008 hotelul a înregistrat o cifră de afaceri de 2,7 milioane de euro. Cel mai mare hotel din Europa Continentală a fost Hotelul Russia din Moscova, demolat în 2006. În prezent, cel mai mare hotel din Europa este Hotelul Izmailovo cu 5000 de spații de cazare și Hotelul Cosmos (1777 spații) din Moscova, Hotelul City West (1714 spații) din Dublin și Hotelul Royal National (1630 spații) din Londra.
Cum să ajungi la Rin Grand Hotel folosind transportul public - Despre locație
Imaginea poate fi supusă drepturilor de autor. Aflați mai multe pe Wikipedia
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Este mai ușor să ajungi la Rin Grand Hotel folosind aplicația!