Cum să ajungi la Strada Tufănelelor și Strada Vasile Alecsandri în Tunari folosind Autobuz

Start
Termină
Caută

Întrebări și Răspunsuri

Care linie de Autobuz oprește în apropiere de Strada Tufănelelor și Strada Vasile Alecsandri?

Obține direcții din locația curentă
Moovit este aplicația de trasnport public #1Aplicația de transport public.
Conține suport pentru 2700+ de orașe din peste 86 de țări
Google Play badge AppStore badge

Nu-ți poți aminti numele intersecției pe care o căutai? Tastează ambele adrese și Moovit va găsi cele mai bune rute disponibile și orare pentru a ajunge la destinație.

Ai un tip de transport public preferat? Autobuz sunt metodele de transport public relevante folosite pentru anajunge la destinația ta. Următoarele opțiuni de transport au rute care opresc în apropriere de Strada Tufănelelor și Strada Vasile Alecsandri - Autobuz: 167.

Nu ai idee unde să cobori pe parcursul rutei? Descarcă Aplicația Moovit pentru a orbite ultimele orare, direcții live pas cu pas, timp live estimat de sosire și vezi unde pe hartă este cea mai bună strada pentru ajungerea la Strada Tufănelelor și Strada Vasile Alecsandri.

Nu e nevoie de o aplicație de transport separată pentru autobuze ori trenuri. Moovit îți oferă toate informațiile de transport public necesare pentru a ajunge la Tunari într-o singură aplicație. De ceea Google Play Store și Apple App Store au votat Moovit drept una dintre cele mai bune aplicație de transport public.

Strada Tufănelelor și Strada Vasile Alecsandri, Tunari
Moovit - Aplicația ta de transport pentru Android și iOS
Moovit Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele