Sari la conținutul principal

Suceava Planificator de călătorii pentru transportul în comun

Cea mai populară aplicaţie de mobilitate urbană din Suceava
Toate opţiunile de mobilitate locală într-o singură aplicaţie
qrcode-img

Agenții de Autobuz

Plimbă-te prin Suceava folosind transportul public!

Călătorind prin Suceava nu a fost niciodată mai ușor. Vezi direcții pas-cu-pas către orice destinație, stradă sau stație. Vezi programul de funcționare ale autobuzelor și tramvaielor, orele de sosire, alerte de serviciu și rute detaliate pe hartă pentru a fi sigur cum ajungi oriunde în Suceava.

Când călătorești în Suceava foloește Direcțiile Live Moovit cu notificări la coborâre pentru a fi sigur unde și cât vei merge, cât vei aștepta o linie și câte opriri au rămas. Moovit te va anunța când este momentul să cobori - nu este nevoie să verifici constant dacă următoarea stație este cea corectă.

Vă întrebați cum să folosiți transportul în comun în Suceava sau cum să plătiți pentru transportul în comun în Suceava? Aplicația de transport în comun Moovit vă poate ajuta să vă orientați atunci când vine vorba de transportul în comun cu ușurință și la costuri minime. Aplicația include taxele de transport în comun, prețurile biletelor și alte costuri. Cauți o hartă a liniilor de transport în comun din Suceava? Aplicația de transport în comun Moovit arată toate hărțile de transport în comun din Suceava cu toate rutele și stațiile Autobuz pe o hartă interactivă.

Suceava are 1 tipuri de transport incluzând Autobuz, operate de câteva agenții de transport public precum TPL Suceava, Eltrans Botoșani

Ore de sosire în timp real, Orare, Hărți și altele