Kako doći do Dućan u Београд pomoću Autobus ili Železnica

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Dućan?

 • Stanice najbliže Dućan su:
  • Paviljoni je 344 metara daleko, 5 min. pešačenja
  • Novi Beograd /Paviljoni/ je 381 metara daleko, 5 min. pešačenja
  • Pariske Komune je 522 metara daleko, 7 min. pešačenja
  • Džona Kenedija je 604 metara daleko, 8 min. pešačenja
  • IX Beogradska Gimnazija je 677 metara daleko, 9 min. pešačenja
Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2700 gradova u 86+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge
Dodaj ovaj bedž svom sajtu Klikni i kopiraj HTML

Pitaš se kako da dođeš do Dućan u graduБеоград, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do Dućan sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Dućan u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Dućan? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Paviljoni; Novi Beograd /Paviljoni/; Pariske Komune; Džona Kenedija; IX Beogradska Gimnazija.

Možeš doći do Dućan korišćenjem Autobus ili Železnica. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Železnica: Železnica - BG:VOZ; Autobus: Autobus - 16, Autobus - 17, Autobus - 78.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Dućan jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Dućan, a to je razlog zašto više od 300, uključujući korisnike u gradu Београд, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Dućan, Београд
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga