Kako doći do Havana u Novi Beograd pomoću Autobus ili Light Rail železnica?

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Havana?

Stanice najbliže Havana su:

  • Src Makiš je 210 metara daleko, 3 min. pešačenja.
  • Svetolika Laze Lazarevića je 855 metara daleko, 12 min. pešačenja.

Koji Autobus staje u blizini Havana?

Ove linje Autobus staju u blizini Havana: 92.

Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 3000 gradova u 92+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Gradski prevoz do Havana u gradu Novi Beograd

Pitaš se kako da dođeš do Havana u graduNovi Beograd, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do Havana sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Havana u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Havana? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Src Makiš; Svetolika Laze Lazarevića.

Možeš doći do Havana korišćenjem Autobus ili Light Rail železnica. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Autobus: 92.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Havana jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Havana, a to je razlog zašto više od 460, uključujući korisnike u gradu Novi Beograd, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Havana, Novi Beograd
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Lakše dođi do Havana sa aplikacijom!