Israel, Izrael

Početak
Kraj
Pretraga

Obiđite Israel pomoću gradskog prevoza!

Putovanje kroz Israel nikad nije bilo lakše. Gledajte uputstva korak po korak dok putujete do bilo koje znamenitosti, ulice ili glavne stanice gradskog prevoza. Vidite red vožnje autobusa i vozova, vreme dolazaka, servisna obaveštenja i detaljne rute na mapi, tako da znate tačno kako da stignete bilo gde u Israel.

Kada putujete do bilo koje destinacije u Israel koristite Moovit Smernice uživo sa Obaveštenjima o silasku kako biste znali tačno gde i koliko daleko da pešačite, koliko treba da čekate svoju liniju, i koliko stajališta je preostalo. Moovit će vas obavestiti kada je vreme da izađete — nema potrebe da neprestano proveravate da li je vaša stanica sledeća.

Interesuje te kako da se snađeš u prevozu u gradu Israel u poređenju sa drugim gradovima širom sveta? Naša Moovit indeks javnog prevoza pokazuje činjenice i statistike o korišćenju javnog prevoza u preko 150 gradova. Pronađi prosačno vreme putovanja i čekanja, daljinu koju putnici putuju da bi došli do posla, i daljinu koju pešače u gradu Israel svakog dana. Pogledaj koji Autobus, Light Rail železnica su najpopularniji u gradu Israel, i još mnogo toga!

Israel ima 2 tip/ova prevoza koji uključuje: Autobus, Light Rail železnica, a koji održavaju nekoliko prevoznika, uključujući i דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), נתיב אקספרס (Nateev Express), דן בדרום (Dan Badarom), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), אגד תעבורה (Egged Taavura), סיטי פס (Citypass)

Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 1500 gradova u 79+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Light Rail železnica Linije u projektu Israel prevoznika סיטי פס (Citypass)

Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Dolasci, red vožnje i mape, uživo