Kako doći do Julino brdo u Belgrade Beograd pomoću Autobus, Železnica ili Light Rail železnica

Početak
Kraj
Pretraga

Smernice do Julino brdo (Belgrade Beograd) korišćenjem gradskog prevoza.

Pritisni na trasu da dobiješ ažuriran red vožnje, uživo dolaske i korak-po-korak smernice.

Kliknite na rutu da dobijete najnoviji red vožnje

Kako doći do Julino brdo korišćenjem Autobus

Klikni na trasu Autobus da pregledaš korak-po-korak smernice sa mapom, vremena dolaska linije, i ažurirane redove vožnje.

Od Stari Dif, Palilula 33 min
Pešice
Autobus - 5656
Od Zemun Park, Palilula 73 min
Autobus - 707707
Autobus - 5656
Od Aroma Market, Palilula 39 min
Autobus - 7474
Autobus - 5656
Od The Black Turtle Pub III, Palilula 40 min
Pešice
Autobus - 5858
Od Holiday Inn Express, Palilula 35 min
Autobus - 7474
Autobus - 5656

Kako doći do Julino brdo korišćenjem Železnica

Klikni na trasu Železnica da pregledaš korak-po-korak smernice sa mapom, vremena dolaska linije, i ažurirane redove vožnje.

Od Aroma Market, Palilula 161 min
Pešice
Železnica - BG:VOZBG:VOZ
Železnica - BG - NSBG - NS
Železnica - BG - VBBG - VB
Pešice
Od Holiday Inn Express, Palilula 158 min
Železnica - BG:VOZBG:VOZ
Železnica - BG - NSBG - NS
Železnica - BG - VBBG - VB
Pešice

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Julino brdo?

  • Stanice najbliže Julino brdo su:
    • Vodovodska je 257 metara daleko, 4 min. pešačenja
    • Julino Brdo je 449 metara daleko, 7 min. pešačenja

Koji Železnica staje u blizini Julino brdo?

Koji Autobus staje u blizini Julino brdo?

Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2600 gradova u 85+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge
Dodaj ovaj bedž svom sajtu Klikni i kopiraj HTML

Tražiš smernice do Julino brdo u gradu Belgrade Beograd, Srbija?

Kako doći do Julino brdo je upravo postalo mnogo jednostavnije sa Moovitom. Preuzmi smernice i nađi najbliže stajalište korišćenjem Moovit mobilne aplikacije ili Moovit web aplikacije.

Autobus, Železnica ili Light Rail železnica su relevantne alternative gradskog prevoza koje možeš koristiti da dođeš do svog odredišta. Sledeće linije imaju trase koje prolaze u blizini Julino brdo - Železnica: BG - VB; Autobus: 56, 58, 88.

Tražiš najbliže stajalište do svog odredišta? Isprobaj ove alternative: Vodovodska; Julino Brdo.

Da li koristiš određenu aplikaciju za gradski prevoz kako bi video vreme dolaska? Pored toga još jednu aplikaciju za vreme voza? Sa Moovitom, mi imamo sve tvoje opcije prevoza u jednoj jednostavnoj za korišćenje i besplatnoj aplikaciji.

Moovit ti pomaže da pronađeš najbrže smernice do Julino brdo, sa najažurnijim planiranim vremenima polaska. Preuzmi našu aplikaciju i dobićeš korak-po-korak smernice, uživo predviđeno vreme dolaska, i koje najbliže linije će te odvesti do Julino brdo u najkraćem vremenu. Preuzmi Moovit i videćeš zašto su Google Plej prodavnica i Apple App prodavnica glasale za nas kao jednu od najboljih aplikacija za javni prevoz koje postoje.

Julino brdo
Julino brdo Јулино брдо је урбано насеље у Београду, главном граду Србије, у општини Чукарица. Окружују га Чукаричка падина на северу, Жарково на југу, Баново брдо на истоку и Макиш на западу. Насеље је окружено улицом Поручника Спасића и Машере, и улице Катарине Богдановић, Петра Лубарде, Томе Маретића и Јурице Рибара. Препознатљиво је по 15 солитера, од којих највиши има 18 спратова. Аутори насеља су архитектонски тим — Милан Лојаница, Предраг Цагић и Боривоје Јовановић, а пројекат је изведен у периоду од 1967. до 1970. године. Аутори су за пројекат добили Октобарску награду града Београда. У време када је саграђено, представљало је прекретницу у урбанистичком планирању стамбених насеља, веома интересантно решење у урбанистичком и пројектантском у смислу, све док временом, учестаним понављањем сличних облика зграда и у другим градским четвртима Београда, није постигнут утисак деперсонализованости и униформности. Основна идеја о геометријском облику насеља су две параболе усмерене у супротним правцима, са конкавним странама окренутим једна према другој. У оквиру њих, растављањем и спајањем, визуелно су остварене готово спонтане структуре облика. Замишљено је да насеље буде изоловано од возила, и у хоризонталном и у вертикалном смислу, с обзиром да возила могу да пролазе само са спољашње стране насеља и на нижим котама, тако да у зони доминирају пешаци. Врх Јулиног брда се налази на 124,23 мнв, у улици Поручника Спасића и Машере. Солитери се могу видети са свих нижих делова Београда, нарочито са реке Саве. На Јулином брду се налази хидротехнички чвор, као и резервоари који снабдевају водом центар града. Према подацима из 2002. године, популација Јулиног брда је износила 6.683 становника.
Kako doći do Julino brdo pomoću gradskog prevoza - O mestu

Najbliža stajališta adresi Julino brdo u gradu Belgrade Beograd

Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga