Kako doći do La Gatta u Belgrade Beograd pomoću Autobus ili Železnica

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže La Gatta?

 • Stanice najbliže La Gatta su:
  • Bulevar Zorana Đinđića je 172 metara daleko, 3 min. pešačenja
  • Bulevar Umetnosti je 303 metara daleko, 5 min. pešačenja
  • Blok 29 je 434 metara daleko, 6 min. pešačenja
  • Blok 30 je 440 metara daleko, 6 min. pešačenja
  • Crkva Svetog Dimitrija je 493 metara daleko, 7 min. pešačenja
Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2700 gradova u 86+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge
Dodaj ovaj bedž svom sajtu Klikni i kopiraj HTML

Pitaš se kako da dođeš do La Gatta u graduBelgrade Beograd, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do La Gatta sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do La Gatta u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od La Gatta? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Bulevar Zorana Đinđića; Bulevar Umetnosti; Blok 29; Blok 30; Crkva Svetog Dimitrija.

Možeš doći do La Gatta korišćenjem Autobus ili Železnica. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Železnica: Železnica - BG - NS, Železnica - BG:VOZ; Autobus: Autobus - 16, Autobus - 17, Autobus - 71, Autobus - 74.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do La Gatta jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do La Gatta, a to je razlog zašto više od 300, uključujući korisnike u gradu Belgrade Beograd, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

La Gatta
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga