Kako doći do Magacin u Београд pomoću Autobus, Železnica ili Light Rail železnica

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Magacin?

 • Stanice najbliže Magacin su:
  • Oš Jovan Sterija Popović je 31 metara daleko, 1 min. pešačenja
  • Crkva Svetog Georgija je 58 metara daleko, 1 min. pešačenja
  • Bežanija Pijaca je 199 metara daleko, 3 min. pešačenja
  • Dušana Vukasovića je 410 metara daleko, 6 min. pešačenja
  • Blok 62 je 502 metara daleko, 7 min. pešačenja
Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2700 gradova u 86+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge
Dodaj ovaj bedž svom sajtu Klikni i kopiraj HTML

Pitaš se kako da dođeš do Magacin u graduБеоград, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do Magacin sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Magacin u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Magacin? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Oš Jovan Sterija Popović; Crkva Svetog Georgija; Bežanija Pijaca; Dušana Vukasovića; Blok 62.

Možeš doći do Magacin korišćenjem Autobus, Železnica ili Light Rail železnica. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Železnica: Železnica - BG - NS, Železnica - BG:VOZ; Autobus: Autobus - 601, Autobus - 71.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Magacin jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Magacin, a to je razlog zašto više od 300, uključujući korisnike u gradu Београд, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Magacin, Београд
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga