Kako doći do Mladenovac u Belgrade Beograd pomoću Autobus, Light Rail železnica ili Železnica

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koji Železnica staje u blizini Mladenovac?

Koji Autobus staje u blizini Mladenovac?

Preuzmite smernice od vaše trenutne lokacije
Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 2700 gradova u 86+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge
Dodaj ovaj bedž svom sajtu Klikni i kopiraj HTML

Tražiš smernice do Mladenovac u gradu Belgrade Beograd, Srbija? Tvoje putovanje je upravo postalo jednostavnije!

Preuzmi Moovit aplikaciju kako bi pronašao najbrže smernice i da vidiš sve najnovije Autobus, Light Rail železnica ili Železnica redove vožnje do Mladenovac. Pronađi ažurirana vremena za sve trase koje su dostupne sa uživo korak-po-korak smernicama od Mladenovac.

Izaberi Autobus, Light Rail železnica ili Železnica opciju koja će te odvesti do Mladenovac. Evo liste nekoliko linija koje prolaze pored tvog odredišta - Železnica: BG - NI; Autobus: 4193, 4199, 493.

Želiš da organizuješ povratno putovanje do Mladenovac ali ne znaš adresu ulice? Možeš odabrati svoje odredište sa naše online mape, a Moovit će ti pronaći najbolje dostupne trase koje će ti pomoći da stigneš do tamo!

Moovit ti pomaže da nađeš najbržu trasu i najprikladnije vreme polaska. Nije potretno da instaliraš dodatnu aplikaciju za gradski prevoz da pregledaš vreme autobusa ili aplikaciju voza da pregledaš vreme vozova. Moovit ima sve informacije o gradskom prevozu koje su ti potrebne. Zbog toga su Google Plej prodavnica i Apple App prodavnica glasale za nas kao jednu od najboljih aplikacija za gradski prevoz koje postoje.

Mladenovac
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga