Preskoči do glavnog sadržaja

Novi Sad planer za putovanje javnim prevozom

Najpopularnija aplikacija za urbanu pokretnost u Novi Sadu
Sve opcije prevoza u jednoj aplikaciji
qrcode-img

Obiđi Novi Sad gradski prevozom!

Putovanje kroz Novi Sad nikad nije bilo lakše. Gledajte uputstva korak po korak dok putujete do bilo koje znamenitosti, ulice ili glavne stanice gradskog prevoza. Vidite red vožnje autobusa i vozova, vreme dolazaka, servisna obaveštenja i detaljne rute na mapi, tako da znate tačno kako da stignete bilo gde u Novi Sadu.

Kada putujete do bilo koje destinacije u Novi Sadu koristite Moovit Smernice uživo sa Obaveštenjima o silasku kako biste znali tačno gde i koliko daleko da pešačite, koliko treba da čekate svoju liniju, i koliko stajališta je preostalo. Moovit će vas obavestiti kada je vreme da izađete — nema potrebe da neprestano proveravate da li je vaša stanica sledeća.

Pitate se kako da koristite javni prevoz u Novi Sad ili kako da platite javni prevoz u Novi Sad? Moovit aplikacija za javni prevoz će vam pomoći da lako koristite javni prevoz i to uz minimalnu cenu. To uključuje naknade za javni prevoz, cene karata i troškove. Tražite mapu linija javnog prevoza Novi Sad? Aplikacija Moovit za javni prevoz prikazuje sve mape javnog prevoza u Novi Sad sa svim Voz i Autobus rutama i stajalištima na interaktivnoj mapi.

Novi Sad ima 2 tip/ova prevoza koji uključuje: Autobus, Voz, a koji održavaju nekoliko prevoznika, uključujući i JGSP Novi Sad, Srbijavoz, Sirmiumbus, Sirmiumbus [lokalni], STUP Vršac [lokalni], Net Bus Co [lokalni], Net Bus Co, STUP Vršac

Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga