Preskoči do glavnog sadržaja

Prishtina planer za putovanje javnim prevozom

Najpopularnija aplikacija za urbanu pokretnost u Prishtinau
Sve opcije prevoza u jednoj aplikaciji
qrcode-img

Autobus prevoznici

Obiđi Prishtina gradski prevozom!

Putovanje kroz Prishtina nikad nije bilo lakše. Gledajte uputstva korak po korak dok putujete do bilo koje znamenitosti, ulice ili glavne stanice gradskog prevoza. Vidite red vožnje autobusa i vozova, vreme dolazaka, servisna obaveštenja i detaljne rute na mapi, tako da znate tačno kako da stignete bilo gde u Prishtinau.

Kada putujete do bilo koje destinacije u Prishtinau koristite Moovit Smernice uživo sa Obaveštenjima o silasku kako biste znali tačno gde i koliko daleko da pešačite, koliko treba da čekate svoju liniju, i koliko stajališta je preostalo. Moovit će vas obavestiti kada je vreme da izađete — nema potrebe da neprestano proveravate da li je vaša stanica sledeća.

Pitate se kako da koristite javni prevoz u Prishtina ili kako da platite javni prevoz u Prishtina? Moovit aplikacija za javni prevoz će vam pomoći da lako koristite javni prevoz i to uz minimalnu cenu. To uključuje naknade za javni prevoz, cene karata i troškove. Tražite mapu linija javnog prevoza Prishtina? Aplikacija Moovit za javni prevoz prikazuje sve mape javnog prevoza u Prishtina sa svim Autobus rutama i stajalištima na interaktivnoj mapi.

Prishtina ima 1 tip/ova prevoza koji uključuje: Autobus, a koji održavaju nekoliko prevoznika, uključujući i Municipality Prishtina

Uživo vreme, planirana vremena polazaka, mape, i još toga