Kako doći do Salon Lepote Diamond u Savski Venac pomoću Autobus?

Početak
Kraj
Pretraga

Pitanja i odgovori

Koje su stanice najbliže Salon Lepote Diamond?

Stanice najbliže Salon Lepote Diamond su:

  • Dom Zdravlja je 196 metara daleko, 3 min. pešačenja.
  • Kijevska je 262 metara daleko, 4 min. pešačenja.
  • Škola ''Josif Pančić'' je 441 metara daleko, 6 min. pešačenja.

Koji Autobus staje u blizini Salon Lepote Diamond?

Ove linje Autobus staju u blizini Salon Lepote Diamond: 23, 85.

Moovit je svetska #1 aplikacija za javni prevoz.
Podržava preko 3000 gradova u 92+ zemalja širom sveta!
Google Play badge AppStore badge

Gradski prevoz do Salon Lepote Diamond u gradu Savski Venac

Pitaš se kako da dođeš do Salon Lepote Diamond u graduSavski Venac, Srbija? Moovit ti pomaže da dođeš do Salon Lepote Diamond sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Salon Lepote Diamond u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Salon Lepote Diamond? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Dom Zdravlja; Kijevska; Škola ''Josif Pančić''.

Možeš doći do Salon Lepote Diamond korišćenjem Autobus. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Autobus: 23, 85.

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Salon Lepote Diamond jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Salon Lepote Diamond, a to je razlog zašto više od 460, uključujući korisnike u gradu Savski Venac, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Salon Lepote Diamond, Savski Venac
Moovit - Vaša aplikacija za lokalni prevoz za Android i iOS
Moovit Lakše dođi do Salon Lepote Diamond sa aplikacijom!