Preskoči do glavnog sadržaja

Kako do Telemach na Podgoricai pomoću Autobus?

Pitanja i odgovori

 • Koje su stanice najbliže Telemach?

  Stanice najbliže Telemach su:

  • Most Braće Zlatičana je 173 metara daleko, 3 min. pešačenja.
  • Moskovska je 213 metara daleko, 4 min. pešačenja.
  • Pobjeda je 507 metara daleko, 7 min. pešačenja.
  Više detalja
 • Koji Autobus staje u blizini Telemach?

  Ove linje Autobus staju u blizini Telemach: 10, 10 A, 8.

  Više detalja
Najpopularnija aplikacija za urbanu pokretnost u gradu Podgorica.
Sve opcije prevoza u jednoj aplikaciji
Get it on Google Play Download on the App Store

Gradski prevoz do Telemach u gradu Podgorica

Pitaš se kako da dođeš do Telemach u na Podgoricai, Crna Gora? Moovit ti pomaže da dođeš do Telemach sa korak-po-korak smernicama od najbližeg stajališta gradskog prevoza.

Moovit pruža besplatne mape i uživo smernice koje ti pomažu da se krećeš kroz grad. Pogledaj planirana vremena vožnje, trase, redove vožnje, i otkrićeš koliko dugo će ti trebati da dođeš do Telemach u realnom vremenu.

Tražiš najbližu stanicu ili stajalište od Telemach? Pogledaj ovu listu najbližih stajališta do tvoje destinacije: Most Braće Zlatičana; Moskovska; Pobjeda.

Možeš doći do Telemach korišćenjem Autobus. Ovo su linije i trase koje imaju stajališta u blizini - Autobus: 10, 10 A, 8

Želiš da pregledaš ako postoji neka druga trasa koja će te odvesti tamo, ali ranije? Moovit ti pomaže da pronađeš alternativne trase ili vremena. Preuzmi smernice od i smernice do Telemach jednostavno putem Moovit aplikacije ili web sajta.

Mi pojednostavljujemo vožnje do Telemach, a to je razlog zašto više od 865, uključujući korisnike u gradu Podgorica, veruju da je Moovit najbolja aplikacija za gradski prevoz. Nije potrebno da preuzimaš individualne aplikacije za autobus ili voz. Moovit je aplikacija koja podržava sve tipove prevoza, i pomaže ti da nađeš najbolje vremen autobusa ili voza koje je dostupno.

Telemach, Podgorica
Lakše dođi do Telemach sa aplikacijom!