Vägbeskrivningar till Båstlundvej i Billundmed Buss eller Tåg?

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Båstlundvej?

De stationerna närmst Båstlundvej är:

  • Legoland / Lalandia är 1110 meter bort, 15 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Båstlundvej?

Dessa Buss linjer stannar nära Båstlundvej: Buss - 119, Buss - 144, Buss - 43.

Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 3000 städer i 92+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Kollektivtrafik till Båstlundvej i Billund

Hur du tar dig till Båstlundvej i Billund, Danmark?

Det är lätt med Moovit. Skriv in din gatuadress och Moovits rutt hittare hittar det snabbaste sättet att t dig dit! Är du osäker på var du ska gå av på gatan? Ladda ner Moovit App för att hitta riktningar (inklusive var du ska gå av på Båstlundvej), se tidtabeller och få beräknade ankomsttider för dina favorit Buss eller Tåg rader.

Letar du efter närliggande stop och stationer för Båstlundvej? Kolla in den här listan med stopp nära din destination: Legoland / Lalandia.

Du kan också ta di till Båstlundvej med Buss eller Tåg- Dem här linjerna och rutterna har stopp nära: Buss: Buss - 119, Buss - 144, Buss - 43.

Ladda ner Moovit App för att se aktuellt schema och rutter som är tillgängliga för Billund. Inget behov av att installera en speciell bussapp för att kontrollera busstiden eller ett tågapp för att få tågtid. Moovit är den enda allt-i-ett-transitappen som hjälper dig att komma dit du behöver åka.

Vi gör det enkelt att åka på kollektivtrafik till Båstlundvej, vilket är varför över 460 miljoner användare, inklusive användare i Billund, litar på Moovit som den bästa appen för kollektivtrafik.

Båstlundvej, Billund
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit " Mättare för att komma till Båstlundvej med appen!