Vägbeskrivningar till Birket i Denmarkmed Tåg eller Buss?

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Birket Denmark med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Birket

  • Buss
    Buss
  • Tåg
    Tåg

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Birket?

De stationerna närmst Birket är:

  • Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet) är 1170 meter bort, 15 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Birket?

Dessa Buss linjer stannar nära Birket: Buss - 730.

Vilka Tåg linjer slutar nära Birket?

Dessa Tåg linjer stannar nära Birket: Tåg - 710R.

Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 3000 städer i 92+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Kollektivtrafik till Birket i Denmark

Undrar du hur man tar sig till Birket i Denmark, Danmark? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Birket med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Birket.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Birket? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet).

Du kan ta dig till Birket med Tåg eller Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 730 Tåg: Tåg - 710R

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Birket enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Birket , vilket är varför mer än 460 miljoner användare, inkluderat användare i Denmark, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Birket
" Mättare för att komma till Birket med appen!