Ciudad Real, Spanien

Start
Slut
Sök

Ta dig runt i Ciudad Real med offentlig transit!

Att resa runt i Ciudad Real har aldrig varit så enkelt. Steg-för-steg vägbeskrivningar till attraktioner, gator eller stationer. Visa buss- och tågtabeller, ankomsttider, servicenotiser och detaljerade rutter på en karta, så du vet exakt hur man reser runt i Ciudad Real-

När du reser till en destination i Ciudad Real, använd Moovit's Live Directions med notiser för att veta exakt var och hur långt du ska gå, hur länge du behöver vänta på en linje och hur många stopp det är kvar. Moovit ger dig en notis när det är dags att kliva av - du behöver alltså inte hålla koll hela resan.

Nyfiken på hur kommunaltrafiken i Ciudad Real är i jämförelse med städer i världen?Moovit Kollektivtrafik Index visar fakta och statistik kring kommunaltrafik i över 150 städer. Hitta genomsnittliga transportmedel och vänta på föraren, avståndet som folk reser med transport för att ta sig till jobbet, och medelavståndet som folk går till jobbet varje dag i Ciudad Real. Se vilka Buss och stationer som är de mest populära i Ciudad Real, och mycket annat!

Ciudad Real har 1 transittyp(er), inklusive: Buss, ledda av flera transitagenturer, inklusive Aisa

Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 86+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Ciudad Real Offline Kartor (PDF)

Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer