Vägbeskrivningar till Enavallen i Enköping med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Enavallen?


De stationerna närmst Enavallen är:
Enköping Kommunhuset är 424 meter bort, 6 min promenad.
Enköping Lasarett är 807 meter bort, 11 min promenad.
Enköping Stora Torget är 946 meter bort, 13 min promenad.
Enköping Blåklintsgatan är 1043 meter bort, 14 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Enavallen?

Dessa Buss linjer stannar nära Enavallen: Buss - 803, Buss - 804.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Enavallen i Enköping, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Enavallen med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Enavallen.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Enavallen? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Enköping Kommunhuset; Enköping Lasarett; Enköping Stora Torget; Enköping Blåklintsgatan.

Du kan ta dig till Enavallen med Buss, Tåg eller Tunnelbana. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 803, Buss - 804.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Enavallen enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Enavallen , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Enköping, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Enavallen, Enköping
Enavallen, Enköping Enavallen är en utomhusarena för friidrott och fotboll i Enköping, med en publikkapacitet på 4 000 åskådare.Enavallen invigdes 1934 men byggdes om till sitt nuvarande utseende 1992. Publikrekordet på 9102 åskådare är från 2003 då Enköpings SK mötte Djurgården i allsvenskan. Ungdoms-SM i friidrott genomfördes på Enavallen 1995 och under sent 1990-tal och tidigt 2000-tal genomfördes ett flertal landslagsuttagningar i mångkamp vid Enaspelen. Idag (2014) är friidrottsarenan i stort behov av renovering.
Vägbeskrivningar till Enavallen med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer