Vägbeskrivningar till Finnhamn i Stockholm med Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Finnhamn Stockholm med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter vägbeskrivning från Finnhamn i Stockholm, Sverige?

Hur du tar dig till Finnhamn blev just vldigt mycket enklare med Moovit. Få vägbeskrivningar och hitta det närmsta stoppet med Moovits mobil app eller Moovits Web App.

Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg är relevanta transport alternativ som kan användas för att nå din destination. Följande transportlinjer har rutter som passerar nära Finnhamn Färja: Färja - 13, Färja - 36.

Använder du en specifik bussapp för att kontrollera busstiden? Och en annan tågapp för att få tågtiden? Med Moovit har vi alla dina kollektivtrafikalternativ i en enkel att använda gratis app.

Moovit hjälper dig att hitta de snabbaste anvisningarna till Finnhamn, med de mest uppdaterade tidsplanerna. Ladda ner vår app för att få live-steg-för-steg-riktningar, schemaläggning i realtid och vilken närliggande transitlinje kommer ta dig till Finnhamn på kortast möjliga tid. Hämta Moovit för att se varför Google Play Store och Apple App Store röstade oss som en av de bästa transport apparna som finns.

Finnhamn
Finnhamn Finnhamn är en by på ön Stora Jolpan i Stockholms norra skärgård. Finnhamn gränsar i väster till Ingmarsö och ligger cirka en distansminut söder om Husarö. Finnhamn, som har en sammanlagd areal motsvarande knappt en kvadratkilometer, består av det sammanhängande landområdet Stora Jolpan-Idholmen och ön Lilla Jolpan, som har en gångbroförbindelse över till Stora Jolpan. På Stora Jolpans nordostsida går den livligt trafikerade Husaröleden förbi som löper i nord-sydlig riktning från Furusund ner till Möja och vidare söderut över Kanholmsfjärden. Finnhamn är ett populärt utflyktsmål i Stockholms skärgård och nås med Waxholmsbåt året runt. Ögruppen har både en mycket välbesökt naturhamn och gästhamn. Finnhamn ägs och förvaltas av Skärgårdsstiftelsen.
Vägbeskrivningar till Finnhamn med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer