Vägbeskrivningar till Freja i Västerås med Buss, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Freja?


De stationerna närmst Freja är:
Västerås Knektgatan är 725 meter bort, 10 min promenad.

Vilka Buss linjer slutar nära Freja?

Dessa Buss linjer stannar nära Freja: Buss - 773, Buss - 774, Buss - 874.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Freja i Västerås, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Freja med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Freja.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Freja? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Västerås Knektgatan.

Du kan ta dig till Freja med Buss, Tåg eller Tunnelbana. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 773, Buss - 774, Buss - 874.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Freja enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Freja , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Västerås, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Freja, Västerås
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer