Vägbeskrivningar till Fridhemsvägen i Botkyrka med Buss, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Fridhemsvägen?

 • De stationerna närmst Fridhemsvägen är:
  • Samaritvägen är 520 meter bort, 7 min promenad
  • Åvägen är 573 meter bort, 8 min promenad
  • Solhöjden är 647 meter bort, 9 min promenad
  • Tuna är 1059 meter bort, 14 min promenad
  • Tumba Station är 1108 meter bort, 15 min promenad
Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 86+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Vill du veta det bästa sättet att ta dig till Fridhemsvägen i Botkyrka, Sverige?

Moovit kan hjälpa till! Moovits ruttsökare hjälper dig att göra din resa enklare. Ange den gatuadress du söker och Moovit hjälper dig att hitta de bästa vägarna och snabbaste tiderna för att ta dig dit!

Letar du efter närmaste stopp eller en specifik station nära din destination? Om du vill komma till Fridhemsvägen finns en lista över stopp och stationer nära Fridhemsvägen: Samaritvägen; Åvägen; Solhöjden; Tuna; Tumba Station.

Vill du ha ett visst transportmedel? Buss, Tunnelbana eller Tåg finns tillgängliga alternativ för kollektivtrafik som kan användas för att nå din destination. All av följande transportlinjer har rutter som passerar nära Fridhemsvägen - Buss: Buss - 707, Buss - 708, Buss - 791.

Påväg? Ladda ner Moovit App för att använda vår hjälpsamma direktsändningsfunktion, som kartlägger gatorna och de bästa lediga rutterna. Moovit har de senaste uppdaterade scheman och tidsuppskattningar för din resa till Fridhemsvägen.

Du behöver inte en specifik buss eller tågapp för att få nästa busstid, eller för att se aktuell tågtid eller schema. Med Moovit har vi alla dina transporttider och alternativ i en lättanvänd app. Vi är stolta över att ha blivit röstade av Google Play Butik och App Store som en av de bästa transport apparna som är tillgängliga. Ta reda på varför över 300 miljoner användare, inklusive användare i Botkyrka, litar på Moovit för deras kollektivtrafikbehov.

Fridhemsvägen, Botkyrka
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer