Vägbeskrivningar till Hälgesta i Sigtuna med Buss eller Tåg

Start
Slut
Sök

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Hälgesta?


De stationerna närmst Hälgesta är:
Skråmsta - Länsgränsen är 819 meter bort, 11 min promenad.
Haga Kyrka är 943 meter bort, 13 min promenad.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Hälgesta i Sigtuna, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss eller Tåg scheman till Hälgesta. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Hälgesta.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Hälgesta: Skråmsta - Länsgränsen; Haga Kyrka.

Välj Buss eller Tåg alternativ som du kan ta för att komma till Hälgesta. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Buss: Buss - 183, Buss - 579.

Vill du planera din returresa från Hälgesta men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Hälgesta, Sigtuna
Hälgesta, Sigtuna

Hälgesta och Höje är en av SCB avgränsad och namnsatt småort i Sigtuna kommun i Stockholms län, belägen i den nordvästra delen av kommunen i Haga socken. Wiki

Vägbeskrivningar till Hälgesta med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer