Israel, Israel

Start
Slut
Sök

Ta dig runt i Israel med offentlig transit!

Att resa runt i Israel har aldrig varit så enkelt. Steg-för-steg vägbeskrivningar till attraktioner, gator eller stationer. Visa buss- och tågtabeller, ankomsttider, servicenotiser och detaljerade rutter på en karta, så du vet exakt hur man reser runt i Israel-

När du reser till en destination i Israel, använd Moovit's Live Directions med notiser för att veta exakt var och hur långt du ska gå, hur länge du behöver vänta på en linje och hur många stopp det är kvar. Moovit ger dig en notis när det är dags att kliva av - du behöver alltså inte hålla koll hela resan.

Nyfiken på att veta hur ni pendlar i Israel jämförelse med städer i hela världen? Moovit Kollektivtrafik Index visar fakta och statistik om kollektivtrafik användning i över 150 städer. Hitta genomsnittliga pendelalternativet och väntetiden för cyklister, avståndet människor reser för att ta sig till jobbet med kollektivtrafik och den genomsnittliga avståndet som människor i Israel promenerar varje dag. Se vilken Buss, Spårväg och stationer som är mest populära i Israel, och mycket mer!

Israel har 2 transittyp(er), inklusive: Buss, Spårväg, ledda av flera transitagenturer, inklusive דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), נתיב אקספרס (Nateev Express), דן בדרום (Dan Badarom), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), אגד תעבורה (Egged Taavura), סיטי פס (Citypass)

Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 1500 städer i 79+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Spårväg Linjer i Israel hos סיטי פס (Citypass)

Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Live ankomster, Scheman, Kartor