Vägbeskrivningar till Kärsta Och Bredsdal i Enköping med Buss, Tåg, Tunnelbana eller Färja

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Kärsta Och Bredsdal från kända platser i Enköping med Buss, Tåg, Tunnelbana eller Färja

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 83+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Kärsta Och Bredsdal i Enköping, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss, Tåg, Tunnelbana eller Färja scheman till Kärsta Och Bredsdal. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Kärsta Och Bredsdal.

Välj Buss, Tåg, Tunnelbana eller Färja alternativ som du kan ta för att komma till Kärsta Och Bredsdal. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Buss: Buss - 774.

Vill du planera din returresa från Kärsta Och Bredsdal men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Kärsta Och Bredsdal, Enköping
Kärsta Och Bredsdal, Enköping Kärsta är en tätort i Björksta socken i östligaste delen av Västerås kommun och Västmanlands län. Kärsta ligger intill Sagån, som utgör gräns mot Uppland och Uppsala län. På andra sidan ån ligger Bredsdal i Enköpings kommun. Kärsta har mindre träindustri samt villabebyggelse. Skola finns i Orresta, cirka 4 km söderut. Före 2015 omfattade tätorten även byn Bredsdal i Enköpings kommun i Uppsala län och tätorten benämndes då Kärsta och Bredsdal.
Vägbeskrivningar till Kärsta Och Bredsdal med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer