Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Kätkänmäki i Jyväskylän Mlkmed Buss?

Vägbeskrivning till Kätkänmäki Jyväskylän Mlk med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Kätkänmäki

 • Buss Buss: Buss - 22, Buss - 32

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Kätkänmäki i Jyväskylän Mlk med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Jyväskylän Mlk på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Kätkänmäki i Jyväskylän Mlk.

  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Kätkänmäki?

  Dessa Buss linjer stannar nära Kätkänmäki: Buss - 22, Buss - 32.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i jyvaskyla.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Kätkänmäki i Jyväskylän Mlk

Undrar du hur man tar sig till Kätkänmäki i Jyväskylän Mlk, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Kätkänmäki med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Kätkänmäki.

Du kan ta dig till Kätkänmäki med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 22, Buss - 32

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Kätkänmäki enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Kätkänmäki , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Jyväskylän Mlk, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Kätkänmäki, Jyväskylän Mlk
Mättare för att komma till Kätkänmäki med appen!