Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Kotkan Kaupunki i Kotkamed Buss?

Buss linjer till Kotkan Kaupunki i Kotka

Linjens namn Vägbeskrivning
1
6
9
99
32B
32B
13PA
9PA
7
7
19
15PA
5B
34B

Frågor & Svar

  • Är det möjligt att ta sig till Kotkan Kaupunki i Kotka med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

    Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Kotka på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Kotkan Kaupunki i Kotka.

    Fler detaljer
  • Vilka Buss linjer slutar nära Kotkan Kaupunki?

    Dessa Buss linjer stannar nära Kotkan Kaupunki: 1.

    Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Kouvola.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Kotkan Kaupunki i Kotka

Undrar du hur man tar sig till Kotkan Kaupunki i Kotka, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Kotkan Kaupunki med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Kotkan Kaupunki.

Du kan ta dig till Kotkan Kaupunki med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 1

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Kotkan Kaupunki enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Kotkan Kaupunki , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Kotka, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Kotkan Kaupunki, Kotka
Mättare för att komma till Kotkan Kaupunki med appen!