Vägbeskrivningar till Kvantenburg i Mellerud med Buss

Start
Slut
Sök
Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Kvantenburg i Mellerud, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Kvantenburg med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Kvantenburg.

Du kan ta dig till Kvantenburg med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 402.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Kvantenburg enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Kvantenburg , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Mellerud, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Kvantenburg, Mellerud
Kvantenburg, Mellerud Kvantenburg är en herrgård i Bolstads socken i Melleruds kommun. Kvantenburg stavas även Qvantensburg och Qvantenburg. Åtminstone så sent som 1915 fideikommissegendom i Bolstads socken på Dal i Melleruds kommun, nära Dalbergsån. Huvudgården, vars vackra manbyggnad av sten uppfördes 1818, hette förr Kambol. Den innehades omkring 1540 av Johan Turesson (Tre Rosor), men verkar jämte några andra gårdar ha blivit indragen till kronan som före detta avelsgård under kronans slott Dalaborg. 1609 skrev Karl IX till Michel Pedersson, att han tänkte anlägga en stad och en kungsgård vid Dalbergsån. Kungsgårdsbyggnaden påbörjades, men arbetet avstannade snart. Kambol var fortfarande ett kronohemman, men såldes jämte flera andra 1639 till ryttmästaren B. B:son Papegoja. Det ägdes sedan av släkten Leijonsköld i tre led och därefter av biskop Iser i Västerås samt dennes måg överste Segerfelt. På 1770-talet tillhörde Kambol överste Carl Jacob von Quanten, född 1734 i Finland, som 1778 gjorde det till fideikommiss. Det innehades ännu 1915 av hans sonsons sonson K. J. T. von Quanten. Den siste fideikommissarien var godsägaren Ebbe von Quanten som sålde egendomen 1922till familjen Andersson.[källa behövs] Kvantenburgs gods ägs idag (2008) av familjen Kvantenå. Egendomen omfattar ca 500 hektar och är därmed ett av de största godsen på Dalboslätten i södra Dalsland.
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer