Vägbeskrivningar till Kymmendö i Haninge med Buss eller Färja

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Kymmendö Haninge med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Frågor & Svar

Vilka Färja linjer slutar nära Kymmendö?

Dessa Färja linjer stannar nära Kymmendö: Färja - 19.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Kymmendö i Haninge, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Kymmendö med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Kymmendö.

Du kan ta dig till Kymmendö med Buss eller Färja. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Färja: Färja - 19.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Kymmendö enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Kymmendö , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Haninge, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Kymmendö, Haninge
Kymmendö, Haninge Kymmendö, ibland även Kymendö (och av öns befolkning uttalat Tjymmendö), är en ö som ligger strax nordost om större Ornö i Stockholms södra skärgård i Haninge kommun, omkring 7 km ostsydost om Dalarö i Jungfrufjärdens närhet. Ett fiskehemman har funnits på Kymmendö åtminstone sedan 1539. Ursprungligen ägdes Kymmendö av kronan men kom på 1600-talet under frälset på Tyresö slott. Ön friköptes 1802 av kofferdikapten Carl Petter Blom och han lät skänka ön med kringliggande skär och fiskevatten till sin systerson. Därefter har ön tillhört samma släkt i över 200 år. Från förra seklets mitt har Kymmendö varit i nuvarande familjen Wahlströms ägo, och familjens 27 medlemmar utgör idag öns hela befolkning. Idag driver bröderna Wahlström med familjer ett småbåtsvarv, sjömack, butik, krog och jordbruk. Man tillverkar även den träram som används stenkista för privata båtbryggor. Öborna lever även på turismen och erbjuder guidade promenader under somrarna. Kymmendö brygga trafikeras av Waxholmsbolaget. I bryggans närhet ligger livsmedelsbutik, matservering och krogen Carlssons bakficka. Många av öns besökare lägger till i naturhamnar som finns på två sidor av ön.
Vägbeskrivningar till Kymmendö med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer