Vägbeskrivningar till Möja Kyrka i Värmdö med Buss, Färja, Tåg, Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Möja Kyrka från kända platser i Värmdö med Buss, Färja, Tåg, Tunnelbana

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 1500 städer i 79+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Att resa till Möja Kyrka i Värmdö har aldrig varit enklare. Använd Moovit för detaljerade vägbeskrivningar när du reser från din nuvarande plats, från en attraktion eller från en annan station.

Visa detaljerade rutter på kartan, se buss- och tågscheman, ankomsttider och servicenotiser så du vet hur du kommer till Möja Kyrka.

När du reser till Möja Kyrka använd Moovit Live Directions och få notiser så du vet exakt hur långt du ska gå, hur länge du behöver vänta på en linje och hur många stopp det är kvar. Moovit skickar notiser till dig när det är dags att gå av - du behöver alltså inte konstant kolla på din telefon.

Möja Kyrka, Värmdö
Möja Kyrka, Värmdö Möja kyrka är en kyrkobyggnad från 1769 på Stora Möja i Stockholms stift. Den är församlingskyrka i Djurö, Möja och Nämdö församling. Kyrkan ligger vid en vik på södra delen av Stora Möja i Stockholms skärgård. Kyrkogården från 1755 har formen av en oregelbunden rektangel och omges av lagda gråstensmurar som i norr och öster har karaktär av terrassmurar. På kyrkogården står en äldre timsten av huggen sandsten. Trappan framför vapenhuset i söder består av en gravhäll av röd sandsten som är hitflyttad från Värmdö kyrkogård. Strax söder om kyrkogården ligger en prästgård. Ett bårhus ritat av arkitekt Martin Hedman har tillkommit åren 1948-50 i samband med kyrkogårdens utvidgning åt norr.
Vägbeskrivningar till Möja Kyrka med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Live ankomster, Scheman, Kartor