Vägbeskrivningar till Möja Kyrka i Värmdö med Buss, Färja, Tåg eller Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Möja Kyrka från kända platser i Värmdö med Buss, Färja, Tåg eller Tunnelbana

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 83+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Möja Kyrka i Värmdö, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss, Färja, Tåg eller Tunnelbana scheman till Möja Kyrka. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Möja Kyrka.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Möja Kyrka: Berg Brygga; Möjaström Brygga.

Välj Buss, Färja, Tåg eller Tunnelbana alternativ som du kan ta för att komma till Möja Kyrka. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Färja: Färja - 14, Färja - 36.

Vill du planera din returresa från Möja Kyrka men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Möja Kyrka, Värmdö
Möja Kyrka, Värmdö Möja kyrka är en kyrkobyggnad från 1769 på Stora Möja i Stockholms stift. Den är församlingskyrka i Djurö, Möja och Nämdö församling. Kyrkan ligger vid en vik på södra delen av Stora Möja i Stockholms skärgård. Kyrkogården från 1755 har formen av en oregelbunden rektangel och omges av lagda gråstensmurar som i norr och öster har karaktär av terrassmurar. På kyrkogården står en äldre timsten av huggen sandsten. Trappan framför vapenhuset i söder består av en gravhäll av röd sandsten som är hitflyttad från Värmdö kyrkogård. Strax söder om kyrkogården ligger en prästgård. Ett bårhus ritat av arkitekt Martin Hedman har tillkommit åren 1948-50 i samband med kyrkogårdens utvidgning åt norr.
Vägbeskrivningar till Möja Kyrka med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer