Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Metelinlahti i Kuusankoskimed Buss?

Vägbeskrivning till Metelinlahti Kuusankoski med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Metelinlahti

 • Buss Buss: Buss - 1A, Buss - 2

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Metelinlahti i Kuusankoski med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Kuusankoski på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Metelinlahti i Kuusankoski.

  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Metelinlahti?

  Dessa Buss linjer stannar nära Metelinlahti: Buss - 1A, Buss - 2.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Kouvola.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Metelinlahti i Kuusankoski

Undrar du hur man tar sig till Metelinlahti i Kuusankoski, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Metelinlahti med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Metelinlahti.

Du kan ta dig till Metelinlahti med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 1A, Buss - 2

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Metelinlahti enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Metelinlahti , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Kuusankoski, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Metelinlahti, Kuusankoski
Mättare för att komma till Metelinlahti med appen!