Vägbeskrivningar till Palmgrens i Stockholm med Buss, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Palmgrens från kända platser i Stockholm med Buss, Tunnelbana eller Tåg

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Hur kommer du till Palmgrens med Tåg

Klicka på rutan Tåg för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Från Riksäpplet, Haninge 57 minuter
Gå
Tåg - PENDELTÅGPENDELTÅG
Gå

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Palmgrens?

 • De stationerna närmst Palmgrens är:
  • Stockholm Nybroplan är 222 meter bort, 4 min promenad
  • Stockholm Nybrokajen är 259 meter bort, 4 min promenad
  • Stockholm Östermalmstorg är 284 meter bort, 4 min promenad
  • Östermalmstorg T-Bana är 306 meter bort, 5 min promenad
  • Stockholm Norrmalmstorg är 376 meter bort, 6 min promenad

Vilka Tåg linjer slutar nära Palmgrens?

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 85+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Letar du efter en vägbeskrivning till Palmgrens i Stockholm, Sverige? Din resa blev precis väldigt mycket enklare.

Ladda ner Moovit appen för att hitta dem snabbaste vägbeskrivningarna och för att se dem senaste Buss, Tunnelbana eller Tåg scheman till Palmgrens. Hitta uppdaterade tider för alla rutter som är tillgängliga med live steg för steg vägbeskrivningar från Palmgrens.

Moovit appen låter dig också se dem närmsta stoppen och stationerna vid din destination. Välj från en lista av stop nära Palmgrens: Stockholm Nybroplan; Stockholm Nybrokajen; Stockholm Östermalmstorg; Östermalmstorg T-Bana; Stockholm Norrmalmstorg.

Välj Buss, Tunnelbana eller Tåg alternativ som du kan ta för att komma till Palmgrens. Här är en lista över några linjer som passerar nära din destination. Tunnelbana: Tunnelbana - 13, Tunnelbana - 14; Tåg: Tåg - PENDELTÅG; Buss: Buss - 2, Buss - 55, Buss - 57, Buss - 624C, Buss - 69, Buss - 76.

Vill du planera din returresa från Palmgrens men vet inte gatuadressen? Du kan välja din destination från vår online karta och Moovit kommer att hitta dem bästa rutterna för att ta dig dit du vill!

Moovit hjälper dig att hitta den snabbaste rutten och den mest lägliga avgångstiden. Du behöver inte installera en buss app för att kolla busstiderna eller en tåg app för att kolla tåg tiden. Moovit har all kollektivtrafik information som du behöver. Det är därför Google Play Store och Apples App Store röstade fram oss som en av dem bästa kollektivtrafik apparna som finns.

Palmgrens, Stockholm
Palmgrens, Stockholm Palmgrenska samskolan, ursprungligen Praktiska arbetsskolan för barn och ungdom, Stockholm, var den första skolan i Skandinavien med samundervisning fram till studentexamen. Man var även först med att erbjuda undervisning i slöjd vid sidan av de teoretiska ämnena. Läsåret 1891/92 bytte skolan namn till Palmgrenska samskolan. Skolan grundades 1876 av Edvard Palmgren, som var rektor till 1907. En senare hälftenägare och rektor var Carl Nordblad; den andre hälftenägaren var den kände matematikläraren och läroboksförfattaren John Hedström. Henning L Håkanson (1892-1985) var rektor 1925-1963. Skolan var ursprungligen belägen i Brunkebergs hotell, där man enbart sysslade med slöjdundervisning men flyttade 1877 till Regeringsgatan 28, där man delade in skolan i två delningar, en för läsning och handarbete och en uteslutande för handarbete. Efterhand utvecklades den till ett fullständigt läroverk om 12 klasser i två avdelninger, småskola och elementarskola. Från 1883 erhöll man statsunderstöd och 1888 rätt att anställa mogenhetsprövning och 1908 realskolexamensrätt. 1915 övertogs skolan av ett aktiebolag och 1925 av den frireligiösa Fredrikastiftelsen. Mellan 1877 och 1938 hade skolan åtta olika adresser innan man slog sig ned på Kommendörsgatan 13. Grundskolan infördes successivt från 1962 Skolan var privat men kommunaliserades 1974.Verksamheten upphörde den 10 juni 1977 efter den 100:e läsårsavslutningen. Franska staten köpte byggnaden 1988 för 8.400.000 kronor och har invändigt byggt om det exteriört Q-märkta huset till ambassadbyggnad. I den självbiografiska boken Laterna magica har Ingmar Bergman kommenterat lärarna vid Palmgrenska samskolan. Även filmen Hets är självbiografisk och handlar om skolan.
Vägbeskrivningar till Palmgrens med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer