Vägbeskrivningar till Rossö i Strömstad med Tåg eller Buss

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivning till Rossö Strömstad med kollektivtrafik

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Rossö?


De stationerna närmst Rossö är:
Myren Rossö är 45 meter bort, 1 min promenad.
Kockholmsvägen är 408 meter bort, 6 min promenad.
Långövägen är 425 meter bort, 6 min promenad.
Rossö Skola är 573 meter bort, 8 min promenad.

Vilka Tåg linjer slutar nära Rossö?

Dessa Tåg linjer stannar nära Rossö: 37.

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2700 städer i 90+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge
Lägg till detta märke till din hemsida Klicka för att kopiera HTML

Undrar du hur man tar sig till Rossö i Strömstad, Sverige? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Rossö med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Rossö.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Rossö? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Myren Rossö; Kockholmsvägen; Långövägen; Rossö Skola.

Du kan ta dig till Rossö med Tåg eller Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Tåg: 37.

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Rossö enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Rossö , vilket är varför mer än 360 miljoner användare, inkluderat användare i Strömstad, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Rossö, Strömstad
Rossö, Strömstad Rossö, alternativt Råssö, är en ö i Tjärnö socken i Strömstads kommun i Bohuslän som är belägen cirka 10 km söder om Strömstad. Det finns en broförbindelse till fastlandet. Ön har ett par hundra invånare, grundskola med årskurs 1-6, förskola, campingplats och lanthandel. På sommaren är aktiviteten störst, då de många sommarhusen och campingen befolkas. Halvön Kackholmen (även Kockholmen), belägen på västra Rossö, är en del av Kosterhavets nationalpark, och delar av västra Rossö är dessutom naturreservat. Området bjuder på vackra naturupplevelser och från Kackholmens högre delar har man utsikt över Kosterskärgården. Halvön är geologiskt intressant, här finns klapperstensfält och en åtta meter bred rombporfyrgång. I området finns också flera sand- och klippstränder och en varierande och sällsynt flora.Entrén till nationalparken finns i hamnmagasinet i Rossö hamn. Här kan man se en utställning om nationalparken och om Rossös historia som ett av landets viktigaste hummerfiskecentrum. Här finns också ett sommarcafé, och utanför på bryggan lägger turbåtar till sommartid.
Vägbeskrivningar till Rossö med kollektivtrafik
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer