Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Sompasen Uimaranta i Kuusankoskimed Buss?

Buss linjer till Sompasen Uimaranta i Kuusankoski

Linjens namn Vägbeskrivning
9 Jaala
90 Matkakeskus
91 Matkakeskus - Ksao

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Sompasen Uimaranta i Kuusankoski med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Kuusankoski på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Sompasen Uimaranta i Kuusankoski.

  Fler detaljer
 • Vilka stationer är närmst Sompasen Uimaranta?

  De stationerna närmst Sompasen Uimaranta är:

  • Voikkaan Yhteiskoulu P är 917 meter bort, 13 min promenad.
  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Sompasen Uimaranta?

  Dessa Buss linjer stannar nära Sompasen Uimaranta: 1, 9.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Kouvola.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Sompasen Uimaranta i Kuusankoski

Undrar du hur man tar sig till Sompasen Uimaranta i Kuusankoski, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Sompasen Uimaranta med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Sompasen Uimaranta.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Sompasen Uimaranta? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Voikkaan Yhteiskoulu P.

Du kan ta dig till Sompasen Uimaranta med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 1, 9

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Sompasen Uimaranta enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Sompasen Uimaranta , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Kuusankoski, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Sompasen Uimaranta, Kuusankoski
Mättare för att komma till Sompasen Uimaranta med appen!