Gå till huvudinnehållet

Reseplanerare med kollektivtrafik i Stockholm

Världens mest populära app för att ta sig runt i Stockholm
Alla lokala transportalternativ i en app
qrcode-img

Ta dig runt i Stockholm med offentlig transit!

Att resa runt i Stockholm har aldrig varit så enkelt. Steg-för-steg vägbeskrivningar till attraktioner, gator eller stationer. Visa buss- och tågtabeller, ankomsttider, servicenotiser och detaljerade rutter på en karta, så du vet exakt hur man reser runt i Stockholm.

När du reser till en destination i Stockholm, använd Moovit's Live Directions med notiser för att veta exakt var och hur långt du ska gå, hur länge du behöver vänta på en linje och hur många stopp det är kvar. Moovit ger dig en notis när det är dags att kliva av - du behöver alltså inte hålla koll hela resan.

Vill du veta hur du åker kollektivt i Stockholm eller hur du betalar för att åka kollektivt i Stockholm? Med Moovits app för kollektivtrafik är det enkelt att ta sig fram med kollektivtrafik, och dessutom till lägsta möjliga kostnad. Här hittar du kollektivtrafikavgifter, biljettpriser och kostnader. Vill du ha en karta över kollektivtrafiklinjerna i Stockholm? I Moovits kollektivtrafikapp kan du se kartan över all kollektivtrafik i Stockholm med alla Spårväg, Tunnelbana, Tåg, Buss, Färja and Spårvagn-linjer och hållplatser på en interaktiv karta.

Stockholm har 6 transittyp(er), inklusive: Buss, Tåg, Tunnelbana, Spårväg, Färja, Spårvagn, ledda av flera transitagenturer, inklusive SL Tunnelbana, SL Spårvagn, SL Lokalbana, SL Rail, SL, UL, Flygbussarna, X-trafik, Region Gotland, VL, Trosabussen, Bergkvarabuss, Silverlinjen, Y-buss, Dalatrafik

Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer