Vägbeskrivningar till Strängnäs Station i Stockholm med Buss, Tåg, Tunnelbana

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Strängnäs Station från kända platser i Stockholm med Buss, Tåg, Tunnelbana

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 1500 städer i 79+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Att resa till Strängnäs Station i Stockholm har aldrig varit enklare. Använd Moovit för detaljerade vägbeskrivningar när du reser från din nuvarande plats, från en attraktion eller från en annan station.

Visa detaljerade rutter på kartan, se buss- och tågscheman, ankomsttider och servicenotiser så du vet hur du kommer till Strängnäs Station.

När du reser till Strängnäs Station använd Moovit Live Directions och få notiser så du vet exakt hur långt du ska gå, hur länge du behöver vänta på en linje och hur många stopp det är kvar. Moovit skickar notiser till dig när det är dags att gå av - du behöver alltså inte konstant kolla på din telefon.

Strängnäs Station
Strängnäs Station Strängnäs station, även kallat Strängnäs resecentrum, är järnvägsstationen i Strängnäs. Stationen färdigställdes i samband med öppnandet av Svealandsbanan 1997. Stationen är enkelspårig, så tåg kan i nuläget inte mötas där. Stationen är under ombyggnad och ett andra spår beräknas enligt Trafikverket vara klart till sommaren 2018. Stationshuset har en vänthall med värme, kiosk och toalett.
Vägbeskrivningar till Strängnäs Station med kollektivtrafik
People also search for:
Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Live ankomster, Scheman, Kartor