Vägbeskrivningar till Strängnäs Station i Stockholm med Buss eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Strängnäs Station från kända platser i Stockholm med Buss eller Tåg

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Strängnäs Station?

  • De stationerna närmst Strängnäs Station är:
    • Strängnäs Vasaskolan är 689 meter bort, 10 min promenad
    • Strängnäs Eskilstunavägen är 1026 meter bort, 14 min promenad

Vilka Buss linjer slutar nära Strängnäs Station?

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2200 städer i 80+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Letar du efter en vägbeskrivning till Strängnäs Station i Stockholm, Sverige?

Ladda ner Moovit App för att hitta det aktuella schemat och steg-för-steg-anvisningarna för Buss eller Tåg rutter som passerar genom Strängnäs Station.

Letar du efter dem närmsta stoppen till Strängnäs Station? Kollain den här listan med dem närmsta stoppen till din destination: Strängnäs Vasaskolan; Strängnäs Eskilstunavägen.

Du kan också komma till Strängnäs Station med Buss eller Tåg. Det här är de linjer och rutter som stannar i närheten - Buss: 876.

Vi gör det enkelt att åka med kollektivtrafik till Strängnäs Station, vilket är varför över 170 miljoner användare, inklusive användare i Stockholm, litar på Moovit som den bästa appen för kollektivtrafik.

Strängnäs Station
Strängnäs Station Strängnäs station, även kallat Strängnäs resecentrum, är järnvägsstationen i Strängnäs. Den ursprungliga stationen var en säckstation i slutet på en bibana till Norra Södermanlands Järnväg. När Svealandsbanan 1997 öppnades så byggde man en ny station då den nya järnvägen hade en helt ny sträckning förbi Strängnäs och man slapp tågbyten. Stationen från 1997 var enkelspårig, vilket innebär att tåg kan i nuläget inte mötas där. Stationen är under ombyggnad och ett andra spår beräknas enligt Trafikverket bli klart sommaren 2018. En ny stationsbyggnad öppnade i december 2017, vid Södertäljevägen. Den är utrustad med vänthall, handikappanpassade toaletter, hiss, rulltrappor, kiosk och biljettautomater. Under det finns ett parkeringsgarage som beräknas öppnas under våren 2018. Stationsbyggnaden har två huvudingångar, en från norr och en från söder. Vid båda ingångarna finns korttidsparkering och plats för cyklar. Vid norra entrén finns även taxiplats. I samband med den officiella invigningen fick bussarna vissa justerade linjesträckningar och de gamla hållplatserna ersattes med nya vid den norra entrén. Det finns även gång- och cykelvägar till och från stationen. Eftersom vissa byggen pågår kommer delar av området fortsatt att vara avspärrat.
Vägbeskrivningar till Strängnäs Station med kollektivtrafik

Närmaste stationer till Strängnäs Station i Stockholm

Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer