Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Tampere i Tamperemed Buss?

Tampere karta Bilden kan vara upphovsrättslig. Läs mer på Wikipedia

Vägbeskrivning till Tampere Tampere med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Tampere

Buss linjer till Tampere i Tampere

Linjens namnVägbeskrivning
1Sorin Aukio C
1ASorin Aukio B
1BVatiala
1CSorin Aukio C
4Sorin Aukio
4YKeskustori
5Hervantakeskus D
5XVuores
10Keskustori
11Keskustori
11BTakk
11CRahola
12Keskustori
21Turtola
26Höytämö
27Partola
31Pyynikintori
33YMäyränmäki
35Multisilta
50Lempäälä
50AKeskustori
50BKeskustori
50CHaurala
51Tampere
51IValkeakoski
2Pyynikintori
6Pyynikintori
9ASorin Aukio
9BSorin Aukio
25Tahmela
43Linja-Autoasema
43SLinja-Autoasema
43STPälkäne
43TTampere
53Tanhuantie I
55Tampere
55KVesilahti - Narva
95RTampere
95XOrivesi
14Pere
14TReuharinniemi
15Petsamo
28AEteläpuisto
28BEteläpuisto
28CSiivikkala
32Ranta-Tampella
3AEtelä-Hervanta
3BLintuhytti
8Atala
8YNurmi
17Vehmainen
20Hikivuori
29ARisso
29BRisso
40Kangasala
40APikonlinna
40BHuutijärvi
40CTiihala
42Pohja
42KPKuhmalahti
42PPohja
80Irjala
90Sorila
90MTerälahti
90MXKaanaa
90TTerälahti
90TXKaanaa

Frågor & Svar

 • Vilka stationer är närmst Tampere?

  De stationerna närmst Tampere är:

  • Linja-Autoasema är 138 meter bort, 3 min promenad.
  • Sorin Aukio A är 164 meter bort, 3 min promenad.
  • Ratinan Kauppakeskus är 294 meter bort, 5 min promenad.
  • Rautatieasema C är 594 meter bort, 8 min promenad.
  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Tampere?

  Dessa Buss linjer stannar nära Tampere: 2, 21, 29A, 29B, 6, 80, 9A.

  Fler detaljer
Tampere karta Bilden kan vara upphovsrättslig. Läs mer på Wikipedia
Världens mest populära app för att ta sig runt i Tampere.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Kollektivtrafik till Tampere i Tampere

Undrar du hur man tar sig till Tampere i Tampere, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Tampere med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Tampere.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Tampere? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Linja-Autoasema; Sorin Aukio A; Ratinan Kauppakeskus; Rautatieasema C.

Du kan ta dig till Tampere med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 2, 21, 29A, 29B, 6, 80, 9A

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Tampere enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Tampere , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Tampere, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Tampere, Tampere
Tampere, Tampere Tampere (ruots. Tammerfors) on Suomen kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee Näsijärven ja Pyhäjärven rannoilla. Tampere on väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kunta ja lähikuntineen Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Tampere on myös asukasmäärältään Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Tampereen kaupungin väkiluku on 238 671 ja Tampereen keskustaajaman 330 711 asukasta. Tampereen keskustaajaman keskeisin osa sijaitsee järvi- ja harjualueella Näsijärven ja Pyhäjärven välisellä kannaksella, jonka läpi virtaa Tammerkoski Näsijärvestä Pyhäjärveen. Tammerkosken putouskorkeus on 18 metriä. Sen rannoilla näkyvät punatiiliset tehdasrakennukset kertovat Tampereen teollisuushistoriasta. Tampere onkin historiallisesti Suomen ensimmäinen ja suurin teollisuuskaupunki. Tammerkosken koskimaisema on nimetty yhdeksi Suomen kansallismaisemista. Kustaa III perusti Tampereen 1779, mutta kaupunki alkoi kasvaa vasta 1800-luvun puolivälin jälkeen, kun siitä tuli merkittävä teollisuuskeskus. Varsinkin tekstiiliteollisuus oli mittavaa. Sittemmin teollisuustuotanto on muuttanut pois kaupungista, ja Tampereen talous on keskittynyt palveluihin ja korkean teknologian yrityksiin. Tampere on myös kulttuuri- ja urheilukaupunki. Siellä toimivat Suomen vanhimpiin teattereihin kuuluvat Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri. Museokeskus Vapriikissa on monia museoita ja näyttelyitä, mutta matkailullisesti merkittävin kohde on kuitenkin huvipuisto Särkänniemi. Populaarikulttuurissa Tampere tunnetaan erityisesti Manserock-nimen saaneesta musiikkityylistä. Paikallisruokana pidetään mustaamakkaraa. Tampereella pelaa useita urheilun pääsarjajoukkueita, ja kaupunkia pidetään usein suomalaisen jääkiekkoilun ”kehtona”. Kaupungin omat joukkueet ovat Ilves ja Tappara. Tampere ja sen lähiseutu kuuluvat Satakunnan historialliseen maakuntaan. Alue kuului 1831–1997 Hämeen lääniin, ja se on aikojen saatossa useasti katsottu kuuluvaksi myös maakunnallisesti Hämeeseen. Esimerkiksi 1960-luvulla julkaistussa Uudessa Tietosanakirjassa Tampereen seutu on esitetty osaksi silloista Hämeen maakuntaa. Suunnilleen 1950-luvulta alkaen Tampere ja sen ympäristö alkoivat vakiintua omaksi Pirkanmaan maakunnakseen. Tampereesta muodostui itseoikeutetusti Pirkanmaan keskus, ja maakunnan rinnakkaisnimityksenä käytettiinkin sen alkuaikoina useasti – esim. 1968 julkaistussa Suomi-käsikirjassa – myös Tammermaata.
Vägbeskrivningar till Tampere med kollektivtrafik
Bilden kan vara upphovsrättslig. Läs mer på Wikipedia
Mättare för att komma till Tampere med appen!